Kocyigit
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Ona göre alacağım da
Beyler bugün bitiyor mu bu mouseun indirimleri
Beyler bugün bitiyor mu bu mouseun indirimleri
Mevzu vatansa ben göreve hazırım tüm türklere yardımcı olmak boynumun borcu ben temu müşteri hizmetleri olmaya razıyımadamlarda haklı günde kaç tane benim gibi forum yamyamı kupon istiyo istifayı basarlar büyük ihtimal 1 haftaya
apex için soruyorsan zaten stok yok pro için soruyorsan belirli bir günü var mı ben bir ibare göremedim ama stok tükenmesi oluyor pro düşünüyorsan sepetinde bekletip ekstra indirimler alanlar var denemeni öneririmOna göre alacağım da
1 iş günü sonunda İş'e yattı.(sonraki gün gece yarısı olsa gerek ertesi günün sabahı düzelmişti) Provizyonda bloke bekletti.beyler pro aldım sonra iptal ettim garantiyle almıştım daha önce iptal edenlerin ücreti ne zaman yansıdı?
Net bir bilgi yok fakat ajazz ürünlerinden ne alacaksan elini sıkı tut yaklaşık her üründen 100 lerce stok erittiler bu indirimler 1.5 2 haftadır var , iade harici stok girişi yapılacağını sanmıyorum.Ona göre alacağım da
benim de 2 gün oldubana 7 gündür yatmadı para bir kartıma 2. gün yatmıştı diğerine daha yatmadı uzun süre bekleyen oldu mu iadeyi
Hocam kutulaması, ambalajı nasıldı? Herhangi bir kullanma ibaresi veya kutunun açılmış olma ibaresi var mıydı?
gümrük açıyor galibaHocam kutulaması, ambalajı nasıldı? Herhangi bir kullanma ibaresi veya kutunun açılmış olma ibaresi var mıydı?
kutusu nasıldı açılmş felanmıydı
6 ya giricem ben de bi iade için hâlâ yatmadı. Ulan kel ziraatbana 7 gündür yatmadı para bir kartıma 2. gün yatmıştı diğerine daha yatmadı uzun süre bekleyen oldu mu iadeyi
bende bir ürün iade etmiştim iadesi 4-11 kasım arasında gerçekleşecek diyor. Onu bekliyorum baya uzun süre.bana 7 gündür yatmadı para bir kartıma 2. gün yatmıştı diğerine daha yatmadı uzun süre bekleyen oldu mu iadeyi
Hiç açılmamış gibiydi kutuda sağlamdıHocam kutulaması, ambalajı nasıldı? Herhangi bir kullanma ibaresi veya kutunun açılmış olma ibaresi var mıydı?
hocam mouse içini açıcaktınız galiba açtınız mıHiç açılmamış gibiydi kutuda sağlamdı