Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Gurkanpiro

80+ Gold
Ultracı diye bir arkadaşımızın eline geçmiş 8kda valorant oynamış hiç takılma yok diyor.Normalde kullanıcılar royuan 4k 8k da takılma yapıyor diyor içindeki mcuyu daha açamadığımız için tam bilmiyoruz ama nortic olabilir belki satıcı tarafımıza royuan dedi ama bu oyun testi kafaları karıştırdı biraz
telink var sanırım ama sıkıntı cıkartmıyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
E royuanlar 4 8kda kullandırtmıyorsa takılıyorsa 8k dongle almamızın bi mantığı yok o zaman
Biz ilk alanlar kafilesinden olduğumuz için hiç bilmiyorduk bu mcu olayını sonra biri ortaya attı Chronosis arkadaşın konusu sırf o yüzden kilitlendi :D en az 60 sayfa felan senin mouse royuan mcu sana 1.4k ya koskocaman roma mızrağı girdi felan dediler.Biz apex aldık siz alamadınız felanlar derken kilitledi konu yoksa bizde royuan olduğunu bilsek almazdık ama galiba royuan değil gibi takılmıyor pro modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimkide mng kargo hazretlerinin keyfine göre elime ulaşıcak artık açabilirsem bakıcam içine bende merak ettim.

Biz ilk alanlar kafilesinden olduğumuz için hiç bilmiyorduk bu mcu olayını sonra biri ortaya attı Chronosis arkadaşın konusu sırf o yüzden kilitlendi :D en az 60 sayfa felan senin mouse royuan mcu sana 1.4k ya koskocaman roma mızrağı girdi felan dediler.Biz apex aldık siz alamadınız felanlar derken kilitledi konu yoksa bizde royuan olduğunu bilsek almazdık ama galiba royuan değil gibi takılmıyor pro modeli
Takılmıyorsa hiç satmakla uğraşmadan kendim kullanıcam hocam baya iyiymiş umarım hepimize nordic veya takılmayan mcu gelir

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Takılmıyorsa hiç satmakla uğraşmadan kendim kullanıcam hocam baya iyiymiş umarım hepimize nordic veya takılmayan mcu gelir
Valla hocam inşallah dediğiniz gibi olur.Bu prodaki bu mcu belirsizliği yüzünden aula f75 almaya korkuyorum şimdi mavi switch gelir kafayı yerim bende zaten epomaker ep84 var.Ep84 daha iyi olur aula f75 eğer ki maviyse yoksa direk yapıştırıcaktım aulayıda çok korkutuyor.

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Joe
Ultracı diye bir arkadaşımızın eline geçmiş 8kda valorant oynamış hiç takılma yok diyor.Normalde kullanıcılar royuan 4k 8k da takılma yapıyor diyor içindeki mcuyu daha açamadığımız için tam bilmiyoruz ama nortic olabilir belki satıcı tarafımıza royuan dedi ama bu oyun testi kafaları karıştırdı biraz
Nordic değilmiş hocam ezelden beridir royuan varmış zaten

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Pro'su 29 Ekim'de gümrüğe gelen ve benim gibi hala gümrükten geçmeyen geçmeyen var mı?

Amd34

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,644
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom