TheworstD32132
80+ Bronze
Şöyle başlıkları hangi cesaretle yazıyorsunuz yav.
Kral sen hakimsin sanırım biliyor musun sorumun cevabınıSana özel demedim ben genel konuştum reportlamislar ckwkdka
Sorunu görmedim yazarmisin tekrarKral sen hakimsin sanırım biliyor musun sorumun cevabını
Abiler bu gümrükte hani 2 farklı paket olunca sıkıntı oluyor ya bir tane paketi birkaç gün önce istemiştim şimdi yeniden bir tane istedim sorun olurmuSorunu görmedim yazarmisin tekrar
Öyle bişey yok ayda 5 kez hakkın var ztn 5 kere peş peşe de gelse sorun olmaz mantıken ben öyle biliyomAbiler bu gümrükte hani 2 farklı paket olunca sıkıntı oluyor ya bir tane paketi birkaç gün önce istemiştim şimdi yeniden bir tane istedim sorun olurmu
Aynı bilgiler ile
Tamam teşekkürlerÖyle bişey yok ayda 5 kez hakkın var ztn 5 kere peş peşe de gelse sorun olmaz mantıken ben öyle biliyom
Valla her şey bir yandan geliyor en son bağırıcam beni ... yok mu diye.Hog rider abimizin bağırdığı gibiSana özel demedim ben genel konuştum reportlamislar ckwkdka
Milletin gümrük işlemi 1 günde tamamlanıyor benimki 3 gündür hala geçmedi şaka mı bu?Alıntıyı görüntüle
Seninki geç kalmış
Sipariş başı 30 euro toplamda .5 sipariş(herbiri 30euroya kadar).30euro vergisiz fiyatı.Gümrüğe girdiği vakit baz alınıyor.Arkadaşlar bu ayd 5 ürün mevzusunu mala anlatır gibi anlatacak var mı? Mesela 5 kalem aldım sipariş verdim yoldayken 5 kalem daha alabiliyor muyum yoksa ilk aldığım 5 kalem limiti dolduruyor mu? Buna ek olarak siparişi verdiğimiz tarih mi esas alınıyor gümrüğe girdiği tarih mi yoksa 30 gün mü esas alınıyor? Mesela ekimin 30 da sipariş verdim velev ki limiti doldurdum( hoş limiti daha çözemedim ama olsun ).Tekrar satın alma yapmam için kasımı mı beklemem gerekiyor 30 gün mü beklemem gerekiyor?. Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi???
Yani her bir sipariş 30 doları geçmediği ve 5 kez ayrı ayrı aldığım takdirde istediğim kadar kalem alabilir miyim?Sipariş başı 30 euro toplamda .5 sipariş(herbiri 30euroya kadar).30euro vergisiz fiyatı.Gümrüğe girdiği vakit baz alınıyor.
Aynı siparişte aynı itemden 2 taneden fazla almamaya dikkat et.Yani her bir sipariş 30 doları geçmediği ve 5 kez ayrı ayrı aldığım takdirde istediğim kadar kalem alabilir miyim?
genelde alabilirsin ama aynı üründen çok tane olunca ticari amaçlı düşünüp geçirmeyebilirler farklı ürünler almak ya da aynı üründen 2-3 tane almak mantıklıYani her bir sipariş 30 doları geçmediği ve 5 kez ayrı ayrı aldığım takdirde istediğim kadar kalem alabilir miyim?