1200'e sat direkt işte mızrağı bir çıkar rahatla. Yanlış anlaşılmasın ben de 1200'e aldım iyi girdi mızrakBakalım normalde proyla devam ederim de.1.2kya almak koydu.
1200'e sat direkt işte mızrağı bir çıkar rahatla. Yanlış anlaşılmasın ben de 1200'e aldım iyi girdi mızrakBakalım normalde proyla devam ederim de.1.2kya almak koydu.
Valla bilemedim hocam satılır mı1200'e sat direkt işte mızrağı bir çıkar rahatla.
Sorunlu değilse rahat aldığınız fiyata satarsınız.Valla bilemedim hocam satılır mı
Hmm apex mi sizce pro mu o zaman ?Sorunlu değilse rahat aldığınız fiyata satarsınız.
Ben bir tane daha mı alsam diye düşünüyorum kxkdkdmd kardeşime doğum günü hediyesi eski rival 3 ü kullanıyor çocuk adamBakalım 10dk sonra başka bir tanesine daha baglanicam yaparız derse apex alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada direk baglaniyom apexin stoğu bitiyor acil![]()
Biri stokları yok etmeyi deniyor gibi5 e düştü...
Alayım mı 2. Yi kardeşime hedaye sence dkfkdm5 e düştü...
Ben ikisinden de aldım deneyip diğerini satarım en kötü iade ederim.Hmm apex mi sizce pro mu o zaman ?
Valla 1.2kya almasam uzulmezdimde pahalıya aldık yawBen bir tane daha mı alsam diye düşünüyorum kxkdkdmd kardeşime doğum günü hediyesi eski rival 3 ü kullanıyor çocuk adam
Apex i iademi ediyor alanlar anlamadim ben5 e düştü...
Neyse be aldım 2. YiValla 1.2kya almasam uzulmezdimde pahalıya aldık yaw