Sizce iade edeyim mi paraya sıkışma durumu yokta bilemedim niye aldığımı anlık galyena geldim gibi olduGaliba vergi hariç olan kısım iade ediliyor.
Apex i gelince öyle mi yapsam biraz pişman gibi oldumİade yerine git Sahibindene koy 1200'e yeminle daha hızlı satılır iadeyi hemen yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.
Öyledir muhtemelen, belki kargodan otomatik de dönüyordur. Yapmadığım için emin değilim. Arkadaşın dediği gibi satsanız daha iyi olur, en kötü aldığınız fiyata.Anladım ürünü geri mi kargoluyoruz sonra
Öyle demiyordu geçen, ilginçHaydeee adamlar iadeyi yapiyoz diyo vergi dahil.
Valla banada güven vermediler.10dk beklicem sonra bir baskasinada bağlanıp onada sorcam.Öyledir muhtemelen, belki kargodan otomatik de dönüyordur. Yapmadığım için emin değilim. Arkadaşın dediği gibi satsanız daha iyi olur, en kötü aldığınız fiyata.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle demiyordu geçen, ilginç
Her destek bir değil ki çoğunluğu işini yapmayı bilmiyor beleş işçi yeminle.Öyle demiyordu geçen, ilginç
Neyse dursun ya bu fiyata türkiyede kablosuz ve böyle şarj standlı mouse alamazsınÖyledir muhtemelen, belki kargodan otomatik de dönüyordur. Yapmadığım için emin değilim. Arkadaşın dediği gibi satsanız daha iyi olur, en kötü aldığınız fiyata.
Öyle demiyordu geçen, ilginç
Bakalım 10dk sonra başka bir tanesine daha baglanicam yaparız derse apex alabilirim.Her destek bir değil ki çoğunluğu işini yapmayı bilmiyor beleş işçi yeminle.
En kötü dediğimi yaparsın hocam.Bakalım 10dk sonra başka bir tanesine daha baglanicam yaparız derse apex alabilirim.
Yada direk baglaniyom apexin stoğu bitiyor acil
İade yerine git Sahibindene koy 1200'e yeminle daha hızlı satılır iadeyi hemen yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.
Bakalım normalde proyla devam ederim de.1.2kya almak koydu.En kötü dediğimi yaparsın hocam.
850 ye çektik eyw