Ama bi yandanda güzel duruyor şarj yerine gif ekleniyor vsBenimde edesim gelmedi değil
Kargoya verilmeden iade ederseniz tamamı iade ediliyor.Anladım teşekkürler kargoya verilmediği için gelir diye biliyorum bende ama @B1L0 sen alıp iade edince paranın tamamı geldim
Et apex al1300e pro almıştım daha havaalanına gitmedi iptal edip apex çekmeli miyim ne düşünüyosunuz uğraşmaya değer mi
Anladım eyw teşekkür ederim kafam karışık ya kimi düşük fiyattan kimi yüksekten almış ben 1100 kusure aldım yanına mouse pad ekleyip şuan daha uyguna alınmaz sanırım degilmiKargoya verilmeden iade ederseniz tamamı iade ediliyor.
Hee o zaman kalsın bu mcu muhabbetinden bir korktum aslınds ondan mı iade etsem dedim de böyle bir mouse 879 a alınmaz tr deAma bi yandanda güzel duruyor şarj yerine gif ekleniyor vs
Edemezsin ki1300e pro almıştım daha havaalanına gitmedi iptal edip apex çekmeli miyim ne düşünüyosunuz uğraşmaya değer mi
Knk apex i 879 a aldım sana zahmet iade1300e pro almıştım daha havaalanına gitmedi iptal edip apex çekmeli miyim ne düşünüyosunuz uğraşmaya değer mi
Kargoya verilirse ne kadarı iade bir tık pışmanlık vardaKargoya verilmeden iade ederseniz tamamı iade ediliyor.
İptal butonu var geri dönmüyo mu ürünEdemezsin ki
apex sorunlu diyorlar doğru mu bende proyu 1200 e aldım iade edemiyorum ama apex de alsam mı kararsız kaldım bi arkadaşa pro ulaşmış 8k hz de bile sorunsuzmuş ama apex eline ulaşan yok galiba.Knk apex i 879 a aldım sana zahmet iade
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargoya verilirse ne kadarı iade bir tık pışmanlık varda