❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

İade yerine git Sahibindene koy 1200'e yeminle daha hızlı satılır iadeyi hemen yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.

Galiba vergi hariç olan kısım iade ediliyor.
Sizce iade edeyim mi paraya sıkışma durumu yokta bilemedim niye aldığımı anlık galyena geldim gibi oldu

Haydeee adamlar iadeyi yapiyoz diyo vergi dahil.

Ekler

• Screenshot_2024-11-01-18-10-09-276_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-01-18-10-09-276_com.einnovation.temu.jpg
    445.3 KB · Hit: 72
İade yerine git Sahibindene koy 1200'e yeminle daha hızlı satılır iadeyi hemen yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.
Apex i gelince öyle mi yapsam biraz pişman gibi oldum

Anladım ürünü geri mi kargoluyoruz sonra
Öyledir muhtemelen, belki kargodan otomatik de dönüyordur. Yapmadığım için emin değilim. Arkadaşın dediği gibi satsanız daha iyi olur, en kötü aldığınız fiyata.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haydeee adamlar iadeyi yapiyoz diyo vergi dahil.
Öyle demiyordu geçen, ilginç

Öyledir muhtemelen, belki kargodan otomatik de dönüyordur. Yapmadığım için emin değilim. Arkadaşın dediği gibi satsanız daha iyi olur, en kötü aldığınız fiyata.

Valla banada güven vermediler.10dk beklicem sonra bir baskasinada bağlanıp onada sorcam.

Neyse dursun ya bu fiyata türkiyede kablosuz ve böyle şarj standlı mouse alamazsın

Her destek bir değil ki çoğunluğu işini yapmayı bilmiyor beleş işçi yeminle.
Bakalım 10dk sonra başka bir tanesine daha baglanicam yaparız derse apex alabilirim.

Yada direk baglaniyom apexin stoğu bitiyor acil :D

Bakalım 10dk sonra başka bir tanesine daha baglanicam yaparız derse apex alabilirim.

Yada direk baglaniyom apexin stoğu bitiyor acil :D
En kötü dediğimi yaparsın hocam.

Beyler mavi var alayimmi neden herkes iade ediyor apexi yada benmi yanlış görüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri