❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Following the recently issued Presidential Decree (Decision No. 8787), we have adjusted our policies.

Regrettably, we are unable to reissue your coupons as the total value exceeds the new limit of 1000 TL for Turkey. We appreciate your understanding and encourage you to stay tuned for our upcoming events and offers. Thank you for your patience.

şöyle bir yanıt geldi kuponlar düzenleniyormuş
Türkçe'sini üşenip bakmayanlar için atıyorum

Yakın zamanda yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (8787 Sayılı Karar) sonrasında politikalarımızı yeniden düzenledik.Toplam değerin Türkiye için yeni limit olan 1000 TL'yi aşması nedeniyle kuponlarınızı maalesef yeniden düzenleyemiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz ve yaklaşan etkinliklerimiz ve tekliflerimiz için bizi takip etmeye devam etmenizi öneririz. Sabrınız için teşekkür ederiz.

ARKADAŞLAR USB AYRICA VAR GALİBA PRODA EMİN OLAMADIM YANLIŞ BİLİYOR OLABİLİRİM PARDON

Valla biz minimum 500 ping alıyoruz girersek :D

:D Tamam hocam control bide witcher 2dede denerim 10dk 10dk o zaman 30dkya geliyorum ben :D
sizin ne oldu hocam sorun çözüldü mü?

Prosunu almıştım bu mouseun iade etmiştim parası yeni geldi. Şimdi Apex stoğu bekleme zamanı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,992
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri