Akhiore
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 914
Apexi kullan bence bende cobra proyla apex arasında kaldım büyük ihtimal cobrayı kullanırımapexte gelcek pro da hangisini kullansam hala bilemedim
Apexi kullan bence bende cobra proyla apex arasında kaldım büyük ihtimal cobrayı kullanırımapexte gelcek pro da hangisini kullansam hala bilemedim
Türkçe'sini üşenip bakmayanlar için atıyorumFollowing the recently issued Presidential Decree (Decision No. 8787), we have adjusted our policies.
Regrettably, we are unable to reissue your coupons as the total value exceeds the new limit of 1000 TL for Turkey. We appreciate your understanding and encourage you to stay tuned for our upcoming events and offers. Thank you for your patience.
şöyle bir yanıt geldi kuponlar düzenleniyormuş
Valla kutuda bulamadım hocam benARKADAŞLAR USB AYRICA VAR GALİBA PRODA EMİN OLAMADIM YANLIŞ BİLİYOR OLABİLİRİM PARDON
ulan bi ben mi alamadım iade1300'e alıp 400 iade aldım geri. Roma mızrağını birazcık da olsa çıkarmış olduk.
Bende alamadım kardeş yalnız değilsinulan bi ben mi alamadım iade
sizin ne oldu hocam sorun çözüldü mü?Valla biz minimum 500 ping alıyoruz girersek
Tamam hocam control bide witcher 2dede denerim 10dk 10dk o zaman 30dkya geliyorum ben
![]()
kutuda mouse ve sarj standı dışında başka bişey yokmuValla kutuda bulamadım hocam ben
Altındaki kapaklı yerde var mıValla kutuda bulamadım hocam ben
oyun oynuyor suan sorunu BT ile bağlanıp kullanması idisizin ne oldu hocam sorun çözüldü mü?