stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
mousun altında usb yuvası gibi bişe var one o zamanValla kutuda bulamadım hocam ben
mousun altında usb yuvası gibi bişe var one o zamanValla kutuda bulamadım hocam ben
Banada 1100e geldiBende alamadım kardeş yalnız değilsin![]()
Mcde yağ gibi akıyor maşallahoyun oynuyor suan sorunu BT ile bağlanıp kullanması idi
bunun 8k testi nasıl yapılıyor bilen warmı acaba ?proyla ilgili izlenimim bu arkadaşlar 8kda 10dkdır mcdeyim daha takılmadı hiç baya hoşuma gitti.(Eski mouseum ss prime)
Altı böyle hocam herhangi bir giriş yokmousun altında usb yuvası gibi bişe var one o zaman
mousunAltı böyle hocam herhangi bir giriş yok
yaklaşık bi saat falan müşteri hizmetleriyle ürünün sayfasında nordic yazıp başka bişey gönderdiklerini söyleyerek derdimi anlatmaya çalıştım. yarım saat konuşup derdimi anlatamadıktan sonra supervisorunu getir diyip derdimi ona anlattım. o da bi 300 teklif etti arttır dedim 400 e çıktı öyle aldım.nasıl iade aldınız
Ne zaman iade ettiniz ne zaman geldi.Prosunu almıştım bu mouseun iade etmiştim parası yeni geldi. Şimdi Apex stoğu bekleme zamanı.
Apex gelince etiketlermisin hocamNe zaman iade ettiniz ne zaman geldi.
dimi işte genede ayrıca dongle çıkmıyor diyor videodaVideolarda apexin altında yer var gösteriyordu sanki