RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Bu site sıkıntılı2455 görebildim max benim işlemci Ryzen 5 1600 AF acaba işlemcim mi yetmiyor yoksa mouse 8 k vermiyor mu?
Bu site sıkıntılı2455 görebildim max benim işlemci Ryzen 5 1600 AF acaba işlemcim mi yetmiyor yoksa mouse 8 k vermiyor mu?
soldakini indirdimHangi driverı indirdiniz link atar mısınız hojam
Ben ilana koymadım fiyata koptum bu kadarda abartmayın bu fiyata satılmazsenmisin bende Buradayım![]()
işlemciden olablir 7400 kusur alan var @RPchepfoxCS apex modelınde ama2455 görebildim max benim işlemci Ryzen 5 1600 AF acaba işlemcim mi yetmiyor yoksa mouse 8 k vermiyor mu?
satılmaz zaten alanda %1000000 bilmeyen biridirBen ilana koymadım fiyata koptum bu kadarda abartmayın bu fiyata satılmaz
ben kullanıyorm 2 saattir çok zorladım harika bozuk falan değil. pro beyazYaw şüphelendirmeyin mavi apex de sorunlu çıkarsa Ajazz'ı basmaya gider zaten pronun docku bozuk gelmiş.
o zaman iyi mouse sıkıntılı olmasındayetmıyor
hocam nasıl aldın bana sepetın tutarı gecmesı lazım falan diyorVallahi direkt maviyi aldım böyle bir mouse arıyordum
Max ederi 1500TL daha fazla ya satılmaz üstüne ekler premium mouse alırım çünküişlemciden olablir 7400 kusur alan var @RPchepfoxCS apex modelınde ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satılmaz zaten alanda %1000000 bilmeyen biridir
bana bi kere sağ tuş oldu ama o da 2 saniye falan sonra bir daha olmadı hiçben ürünü iade edeceğim. sol tuşu basılı kalıyor. ürünü beğenmiştim de ama bu şekilde kullanmak mümkün değil
Düz pro sendeki sanki düz pro nordic mi gelmiş neben kullanıyorm 2 saattir çok zorladım harika bozuk falan değil. pro beyaz
Pro'nun malzeme kalitesi güzel bastırdım baskı uyguladım salladım falan tık yok.ben kullanıyorm 2 saattir çok zorladım harika bozuk falan değil. pro beyaz
Ben de 1500 civarında saticam gelsinler de biMax ederi 1500TL daha fazla ya satılmaz üstüne ekler premium mouse alırım çünkü
premium mouse dediğin mouseların çoğu hemen hemen aynı mouse artısı garantisi falan oluyor ama haklısın hatta 1500 bile verilmez ikinci elde garanti önemli faktörMax ederi 1500TL daha fazla ya satılmaz üstüne ekler premium mouse alırım çünkü