arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 772
düşmüyorÖdeme yaparken düşüyor.
düşmüyorÖdeme yaparken düşüyor.
Ödemeye geçe tıkla.düşmüyor
Mantıksız değil.Arkadaşlar firma ve satıcı ürünü Nordic ya da Royuan diye pazarlayıp Panchip ile gönderiyorsa bu iade hakkını doğurur bence. Çünkü ürün özelliği tanıtılandan(advertised) farklı çıkıyor. Hatta bazı firmalar kendilerini sağlama almak için *özellikler batchlere göre değişebilir* tarzında not ekliyorlar.
Bu şekilde ödeme yapamazsınız 1070tl üstüne izin vermiyor temu ayrı sipariş gelebilirsinizdüşmüyor
Hocam attığınız resimleri ChatGPT'ye verdim. İlk önce karşılatırma yapmasını istedim. Daha sonrasında da hangisinin gaming mouse içerisinde kullanılmasının daha uygun olduğunu sordum. Dediğiniz gibi PAN180'in DAHA UYGUN olduğunu söyledi.ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN NORDİC 52833 DEN İYİ BİR CHİP İLE GELMİS YANİ DAREU A950 PRO ZENİTH RAMPAGEDEN İYİ SON NESİL KARSİLASTİRMAK İSTEYENLER KARSİLASTİRABİLİR KEY FEATURESTEN
4X DAHA YUKSEK BELLEK VE 2X DAHA YUKSEK RAM BELLEGİ VAR PAN180 İN.
@Palo DAYI 👑
@Bilal539
Varmı ekran görüntüleri bunların nordic yazarken royuan zaten yazıyor şuan pan gelirse evet dediğin doğru olurArkadaşlar firma ve satıcı ürünü Nordic ya da Royuan diye pazarlayıp Panchip ile gönderiyorsa bu iade hakkını doğurur bence. Çünkü ürün özelliği tanıtılandan(advertised) farklı çıkıyor. Hatta bazı firmalar kendilerini sağlama almak için *özellikler batchlere göre değişebilir* tarzında not ekliyorlar.
bu sahibindene ilana koyanlar burda mouse kötü, problemli dedikodusu cıkarmaya calısıyor anlasılan bir cok kisi duyup siparisi iade etti.
Kesinlikle haklisin suistimal edilmemeli.Bokunu çıkarında adamlar desteği çeksin işiniz gücünüz çakallık başka bişi değil kafalar hep böyle çalışıyor
Maalesef foto yok. Ürün sitesinde Nordic yazıyordu, Royuan'a çevirdiler.Varmı ekran görüntüleri bunların nordic yazarken royuan zaten yazıyor şuan pan gelirse evet dediğin doğru olur
sizce bu renklerden sipariş geçeyim mi yoksa değişik renkleri beklemeli miyimBu şekilde ödeme yapamazsınız 1070tl üstüne izin vermiyor temu ayrı sipariş gelebilirsiniz
Varmı ekran görüntüleri bunların nordic yazarken royuan zaten yazıyor şuan pan gelirse evet dediğin doğru olur