ayrı ayrı sıkıntı olacagını sanmam ama aylık 5 paket sınır var gectınmıÇOK ACİL YARDIM LAZIM
Arkadaşlar 590~ liraya klavye sipariş ettim aynı tcden bunu sipariş etsem sorun olur mu aşıyor 1070'i ama ayrı siparişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Gurkanpiro
Sadece klavye aldım şuna kadar.ayrı ayrı sıkıntı olacagını sanmam ama aylık 5 paket sınır var gectınmı
hocam 610 TL'ye nasıl alıyorsun bende siparişi tamamlatmiyorMaviyle turuncu almıştım şimdi siyah stoğa gelmiş 610tl ye alabiloyorum alayın mı sizce
Başka tc den alÇOK ACİL YARDIM LAZIM
Arkadaşlar 590~ liraya klavye sipariş ettim aynı tcden bunu sipariş etsem sorun olur mu aşıyor 1070'i ama ayrı siparişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Gurkanpiro
ben bunu desteğe yazdım. eğer aynı kutuya konarsa bi destek 2 saat boyunca beni uğraştırdı durdu. umarım aynı kargo paketinde yollamzlar öyle daha yüksekmiş galiba. diğer temsilci de bana ikisi ayrı sioariş olduğu için aynı kutuya konsa bile sorun olmaz 2 üründe de 30 euroyu geçen sipariş paketi yok tarzında bir cümle kurdu bende bilmiyorum tam umarım sorun olmaz.ÇOK ACİL YARDIM LAZIM
500 tl ye 70tl kuponum vardı 170tl de kredi bakiyesi önceki kampanyalardanNasıl alıyoesun 600e
bısey olmazSadece klavye aldım şuna kadar.
Desteğe güvenme bir halta yaramıyorlar.ben bunu desteğe yazdım. eğer aynı kutuya konarsa bi destek 2 saat boyunca beni uğraştırdı durdu. umarım aynı kargo paketinde yollamzlar öyle daha yüksekmiş galiba. diğer temsilci de bana ikisi ayrı sioariş olduğu için aynı kutuya konsa bile sorun olmaz 2 üründe de 30 euroyu geçen sipariş paketi yok tarzında bir cümle kurdu bende bilmiyorum tam umarım sorun olmaz.