❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

1250 ye geldi iyi mi kazık mı

Ekler

• Screenshot_20241103-102540_Gallery.jpg
    Screenshot_20241103-102540_Gallery.jpg
    83.2 KB · Hit: 62
  • Screenshot_20241103-102535_Gallery.jpg
    Screenshot_20241103-102535_Gallery.jpg
    27 KB · Hit: 64
AJ159 ikinci elde 1000 lira bandında satılır mı gençler? Yedek tutmak için alacağım hiç kullanmazsam en kötü satarım diye soruyorum.

Spam
ÇOK ACİL YARDIM LAZIM
Arkadaşlar 590~ liraya klavye sipariş ettim aynı tcden bunu sipariş etsem sorun olur mu aşıyor 1070'i ama ayrı siparişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Gurkanpiro

Son düzenleme:
ÇOK ACİL YARDIM LAZIM
Arkadaşlar 590~ liraya klavye sipariş ettim aynı tcden bunu sipariş etsem sorun olur mu aşıyor 1070'i ama ayrı siparişler

@Gurkanpiro
ayrı ayrı sıkıntı olacagını sanmam ama aylık 5 paket sınır var gectınmı

Ulan siyahı gelmiş. Klavyem beyaz renk, beyazı bi' gelse direkt alıcam da beyazı gelmiyor.

ÇOK ACİL YARDIM LAZIM

@Gurkanpiro
Başka tc den al

ÇOK ACİL YARDIM LAZIM
ben bunu desteğe yazdım. eğer aynı kutuya konarsa bi destek 2 saat boyunca beni uğraştırdı durdu. umarım aynı kargo paketinde yollamzlar öyle daha yüksekmiş galiba. diğer temsilci de bana ikisi ayrı sioariş olduğu için aynı kutuya konsa bile sorun olmaz 2 üründe de 30 euroyu geçen sipariş paketi yok tarzında bir cümle kurdu bende bilmiyorum tam umarım sorun olmaz.

Siyahı da aldım bakalım. Mavi, pembe, siyah sırayla gidiyoruz. Borca gidicem daha fazla ürün gelirse.

ben bunu desteğe yazdım. eğer aynı kutuya konarsa bi destek 2 saat boyunca beni uğraştırdı durdu. umarım aynı kargo paketinde yollamzlar öyle daha yüksekmiş galiba. diğer temsilci de bana ikisi ayrı sioariş olduğu için aynı kutuya konsa bile sorun olmaz 2 üründe de 30 euroyu geçen sipariş paketi yok tarzında bir cümle kurdu bende bilmiyorum tam umarım sorun olmaz.
Desteğe güvenme bir halta yaramıyorlar.

Geri