bende anlamadım inan. garanti ediyor musunuz dedim evet efendim sorun olursa bize yazarsınız dedi. teknik olarak mesaj falan kayıt altındaysa ordan ilerletirim diye düşünüyorum.Desteğe güvenme bir halta yaramıyorlar.
bende anlamadım inan. garanti ediyor musunuz dedim evet efendim sorun olursa bize yazarsınız dedi. teknik olarak mesaj falan kayıt altındaysa ordan ilerletirim diye düşünüyorum.Desteğe güvenme bir halta yaramıyorlar.
500 tl ye 70tl kuponum vardı 170tl de kredi bakiyesi önceki kampanyalardan bende minimum sepet tutarı 410tl ürün aldıkça fln düşüyor hrldehocam 610 TL'ye nasıl alıyorsun bende siparişi tamamlatmiyor
Diyorum ürün sıkıntılı çözüm bulun bana dedikleri tek şey iade edin yahu belki çözümü vardır satıcıya falan bağlar insan.bende anlamadım inan. garanti ediyor musunuz dedim evet efendim sorun olursa bize yazarsınız dedi. teknik olarak mesaj falan kayıt altındaysa ordan ilerletirim diye düşünüyorum.
Nasıl ekleyecek onun da mı taktiği bulundu110 tl kredı eklıycek varya onaylanması beklıyoruz dıyo
yok yıne yalvar yakarNasıl ekleyecek onun da mı taktiği bulundu
Kanka konuşmaları çok merak ettim bana özelden atabilir misin full konuşmayı D:.yok yıne yalvar yakar
hocam benim vergiyle 636ya geliyor fakat siparişi tamamlayamıyorum bende hala 670tl min sepet tutarı500 tl ye 70tl kuponum vardı 170tl de kredi bakiyesi önceki kampanyalardan bende minimum sepet tutarı 410tl ürün aldıkça fln düşüyor hrlde
Senin sorun devammi ediyor suan ne durumdasınNasıl ekleyecek onun da mı taktiği bulundu
Devam bütün gece uğraştım çözmeye yok olmuyor destek de sadece iade edin diyor mecbur iade edicez.Senin sorun devammi ediyor suan ne durumdasın
Uzman birine yetkili birine iletir misiniz durumu diyorum bana diyor ki gümrükle ilgili sorununuz varsa gümrüğü arayıp bilgi alabilirsiniz. ya arkadaşım ben bu ürünü boş yere 2 ayrı sipariş geçmedim. aynı kutuda gelmesini istesem zaten aynı sipariş içerisinde geçerim ki öyle bir şey yapamıyorum o yüzden ayrı ayrı geçtim. şimdi ikisi de aynı kutuya konunca ne olucak göreceğiz.Diyorum ürün sıkıntılı çözüm bulun bana dedikleri tek şey iade edin yahu belki çözümü vardır satıcıya falan bağlar insan.
Dün bana 60 lira ekleyeceklermiş baya yalvarmıştım 60 lira ekleyelim mesajını görmedim şimdi baştan yalvarıyorum110 tl kredı eklıycek varya onaylanması beklıyoruz dıyo
cok uzun dun geceden beri ugrasıyorum yine klasik ilk verdigi kupon calısmıyo de yuzde 20 iste olmaz derse bıdaha onada olmaz derse kredı verın ozamandeKanka konuşmaları çok merak ettim bana özelden atabilir misin full konuşmayı D:.