Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
umut
Desteğe güvenme bir halta yaramıyorlar.
bende anlamadım inan. garanti ediyor musunuz dedim evet efendim sorun olursa bize yazarsınız dedi. teknik olarak mesaj falan kayıt altındaysa ordan ilerletirim diye düşünüyorum.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
hocam 610 TL'ye nasıl alıyorsun bende siparişi tamamlatmiyor
500 tl ye 70tl kuponum vardı 170tl de kredi bakiyesi önceki kampanyalardan bende minimum sepet tutarı 410tl ürün aldıkça fln düşüyor hrlde

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Yağız Berk Özel
bende anlamadım inan. garanti ediyor musunuz dedim evet efendim sorun olursa bize yazarsınız dedi. teknik olarak mesaj falan kayıt altındaysa ordan ilerletirim diye düşünüyorum.
Diyorum ürün sıkıntılı çözüm bulun bana dedikleri tek şey iade edin yahu belki çözümü vardır satıcıya falan bağlar insan.

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
500 tl ye 70tl kuponum vardı 170tl de kredi bakiyesi önceki kampanyalardan bende minimum sepet tutarı 410tl ürün aldıkça fln düşüyor hrlde
hocam benim vergiyle 636ya geliyor fakat siparişi tamamlayamıyorum bende hala 670tl min sepet tutarı

Palo DAYI 👑

80+ Gold

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
umut
Diyorum ürün sıkıntılı çözüm bulun bana dedikleri tek şey iade edin yahu belki çözümü vardır satıcıya falan bağlar insan.
Uzman birine yetkili birine iletir misiniz durumu diyorum bana diyor ki gümrükle ilgili sorununuz varsa gümrüğü arayıp bilgi alabilirsiniz. ya arkadaşım ben bu ürünü boş yere 2 ayrı sipariş geçmedim. aynı kutuda gelmesini istesem zaten aynı sipariş içerisinde geçerim ki öyle bir şey yapamıyorum o yüzden ayrı ayrı geçtim. şimdi ikisi de aynı kutuya konunca ne olucak göreceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi tekrar sordum aynı cevap geldi
1730620450469.png

Top Bottom