Çift monitör yardım

TheBuluts

80+
Reaksiyon skoru
138
Arkadaşlar merhaba bir adet monitörüm var bir monitör daha alcağım 2 monitör olmasını istiyorum ekran kartım rx570 ıtx 4gb yan ekranda sadece chrome dc gibi uygulamar açık olacak nasıl yapabilirim ne gibi ekipman lazım ve destekler mi sorun olur mu

Bi' ekipman lazım değil, ikinci monitöründe VGA veya DVI varsa dönüştürücü alman gerekebilir. Mesela ben dönüştürücüler ile eski monitörlerimi hayata geri döndürdüm, şu an 3 monitör kullanıyorum.

Bi' ekipman lazım değil, ikinci monitöründe VGA veya DVI varsa dönüştürücü alman gerekebilir. Mesela ben dönüştürücüler ile eski monitörlerimi hayata geri döndürdüm, şu an 3 monitör kullanıyorum.
Dönüştürücü var onu ekran kartına mı takacağım yoksa monitörden monitöre mi takacağım

Büyük ihtimalle dp hdmi dvi olue mu bilmiyorum
Sendeki ekran kartı PULSE ITX ise DVI, HDMI ve DisplayPort var. Ana monitörünü DisplayPort ile bağlarsın büyük bir ihtimalle, diğer monitöründe de DVI veya HDMI varsa onunla bağla, yoksa ve VGA varsa dönüştürücü al.

Sendeki ekran kartı PULSE ITX ise DVI, HDMI ve DisplayPort var. Ana monitörünü DisplayPort ile bağlarsın büyük bir ihtimalle, diğer monitöründe de DVI veya HDMI varsa onunla bağla, yoksa ve VGA varsa dönüştürücü al.
VGA dönüştürücü var bende

cıft monıtor hakkın bır sey sorabılır mıyım eger kullanıyorsan?

Alacağım monitör de hepsi var ama şimdiki olanda hdmi yok ve ayrıca performansı etkiler mi pcnin
Performansını etkilemez. Ben senin demeye çalıştığını bi' türlü anlayamadım. Dönüştürücü var diyorsun monitörde tüm girişler var diyorsun. Yapacağın şey bi' kablo takmak la, ne kadar zor olabilir. Ya da bana mı derdini anlatamıyorsun acaba?
cıft monıtor hakkın bır sey sorabılır mıyım eger kullanıyorsan?
3 monitör kullanıyorum, sorabilirsin.

Performansını etkilemez. Ben senin demeye çalıştığını bi' türlü anlayamadım. Dönüştürücü var diyorsun monitörde tüm girişler var diyorsun. Yapacağın şey bi' kablo takmak la, ne kadar zor olabilir. Ya da bana mı derdini anlatamıyorsun acaba?

3 monitör kullanıyorum, sorabilirsin.
1. monıtorde oyun oynuyorum 2 monıtoru oyun oynarken kontrol etmek ıstıyorum ama alt tab yapmadan bazı monıtorlerde usb cıkısları var oraya baska mouse taksam onu ayr kontrol edebılır mıyım boyle bırsey mumkun mu

1. monıtorde oyun oynuyorum 2 monıtoru oyun oynarken kontrol etmek ıstıyorum ama alt tab yapmadan bazı monıtorlerde usb cıkısları var oraya baska mouse taksam onu ayr kontrol edebılır mıyım boyle bırsey mumkun mu
Hayır, öyle bir şey mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri