❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
adamda bundan para kazanıyor artı youtube ama kullandıgını sanmıyorum ak820 pro yada aula f75 i
Custom klavyemsi hotswap klavyelerde belirli bir bütçeye kadar neredeyse hepsi aynı veya benzer pcbyi vs kullanıyor. Çinde white flag diye bir durum var ekonomiyi ileri taşımak için ahmet mehmetin ürününe kendi markasını yazıp satabiliyor telif vs olmadan. Hatta bu çoğu zaman switchlerde de oluyor. Switchleri modlayıp isim koyup piyasaya sunuluyor vs. Bu mouselarda da var; örneğin yakın zamanda çıkan fury z1 gibi. NEO70, Rainy75, Monsgeek m series, gmmk pro gibi klavyeler haricinde bunun üstüne çıkamazsın zaten. Toplamam gerekirse; Switchler harici aynı veya daha iyi olabilecek potansiyelde bir klavye ak820 pro ve aula f75 ve reklamı yapılan ürünün 3te1i fiyata. Evet yanına yaklaşamaz dendiği gibi :)

kargoya verilmiş benimki
IMG_5923.jpeg

evet hocam ilk alanlardanım gümrük tamamlanmıştı şimdi kargoya verildi yazıyor.

evet hocam pc hocasının f/p sistemlerinden biriydi 2022 kasımda aldım
bende şuan o sistemi kullanıyorum ve ileri zamanda işlemciyi ryzen 5 5600 yapmayı düşünüyorum

evet hocam ilk alanlardanım gümrük tamamlanmıştı şimdi kargoya verildi yazıyor.

evet hocam pc hocasının f/p sistemlerinden biriydi 2022 kasımda aldım
Ben de konu acildigi dakika aldim da sepet tamamlansin diye aldigim urunun teminati uzun surdu sanirsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende şuan o sistemi kullanıyorum ve ileri zamanda işlemciyi ryzen 5 5600 yapmayı düşünüyorum
Ilerde degil simdi yap 3200tlyken

Ben de konu acildigi dakika aldim da sepet tamamlansin diye aldigim urunun teminati uzun surdu sanirsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ilerde degil simdi yap 3200tlyken
şuan için çok ihtiyacım yok ve ona ayırdığım bir bütçe yok şuanlık

ben o günden beri çıkan f/p sistemlerin çoğunu aldım ama değiştirmeye gerek görmedim çok memnunum parça kalitesi vs güzel ama dediğiniz gibi ilerde ya satarım ya da yükseltirim ben de

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,576
Üyeler
187,531
Son üye
dyremordd
Geri