GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,893
adamda bundan para kazanıyor artı youtube ama kullandıgını sanmıyorum ak820 pro yada aula f75 i%99 öyle zatende bu kadar sert çıkışması saçma ama reklam uğruna
adamda bundan para kazanıyor artı youtube ama kullandıgını sanmıyorum ak820 pro yada aula f75 i%99 öyle zatende bu kadar sert çıkışması saçma ama reklam uğruna
Eskiden çinden alisveris yaptiginda gelen mallarin kalitesi kötüydüyse hala öyle oldugunu dusundugu icin demis de olabilir her neyse herkes özgür iradeye sahip kendi kararini kendi verebilicek duzeyde herkesadamda bundan para kazanıyor artı youtube ama kullandıgını sanmıyorum ak820 pro yada aula f75 i
katılıyorum. 2 gündür ak820 pro gift switch kullanıyorum ve bayağı memnunum özellikle sesi mükemmeladamda bundan para kazanıyor artı youtube ama kullandıgını sanmıyorum ak820 pro yada aula f75 i
Ne zaman verdin sipariş etmıştingümrükleme de tamamlanmış. geliyor gelmekte olan
1 - 2 hafta içinde, alanların çoğu teslim almış olurEline klavye ulaşan oldumu arkadaşlar
2k satılmış sence alınır mı??Aula f75 Alınır mı?
1 haftaya gelır ılk alanlara1 - 2 hafta içinde alanların çoğu teslim almış olur
yok knk işe yaramaz dandik bi klavye tuşa basınca tuş kırılıyorAula f75 Alınır mı?
30 ekimde aldım grce 1.51de1 haftaya gelır ılk alanlara
Konuyu açan arkadaş'dan 2 dakika sonra aldım durum bu1 haftaya gelır ılk alanlara
Tamam almıyom o zamanyok knk işe yaramaz dandik bi klavye tuşa basınca tuş kırılıyor