İşte hocam var o işte bir şey konuma göremi veriyolar acaba??? Çünkü bakıyorum herkese en az 1 kere veriyor 1 hesapta ama mesela ben diğer hesapları ailemdekilere göre va. Açtım bu yüzden mi vermiyor acaba??O ekstra indirimi 1 kere kullandım daha da kullanamadım vermiyorlar bir daha kaçıncı hesap oldu yok.
İncelemeyi ne yapacaksın kalitesi belli zaten klavyenin Youtube'da fazlaca video var hangi switch kullandığını söyleseler yeter.klavyesi eline ulaşanlar hemen bir inceleme bilgilendirmesi yaparsa herkes için iyi olacak
forumlarda ben hiç ayrınıtılı inceleme yapmış birisi göremedim videolarda hep yabancı kanallarİncelemeyi ne yapacaksın kalitesi belli zaten klavyenin Youtube'da fazlaca video var hangi switch kullandığını söyleseler yeter.
ben cuma günü beyazı aldım hala havaalanı deposuna taşınıyor dıyor cumartesı günüde apex mavi aldım oda aynı sekilde şuanAyni sekil
ne zaman adlınki sengümrükleme de tamamlanmış. geliyor gelmekte olan
Bende 920 aldım şimdi almak istesem 700% indirimi gelmişti tıkladım aldım ama 111 TL den habersizdim daha ucuza alabilirdim. 400'e vergi dahil alan var.
29 ekim saat 21’de aldıgım gümrükte görünüyor. ondan sonra gece 3 aldıgım 1 gün sonra tr’ye inmesine rağmen onu geçti gümrük işlemleri tamamlandı diyorben cuma günü beyazı aldım hala havaalanı deposuna taşınıyor dıyor cumartesı günüde apex mavi aldım oda aynı sekilde şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zaman adlınki sen
ne zaman aldın knk