Ashoun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 900
hocam diğer ürün iadesi kartıma iade seçeneği ile yapmıştım belki o iptal olup temu kredisi olarak vermişlerdir bekleyeceğim kartıma iade olmazsa bunu da konuşurum artıkonuda konusun hocam
Beyaz işte hocam mavi diyince bende dedim mavisi mı varAlıntıyı görüntüle
kral beyaz mavi işte
Kaça aldınız hocam?Alıntıyı görüntüle
kral beyaz mavi işte
920ye aldım maalesef arkadaşa indirimli aldım kjapdsjnmodsBeyaz işte hocam mavi diyince bende dedim mavisi mı var
Hayır zaten soruyu soran arkadaş bir değişik zaten sadece beyaz ve Siyah var foto atıyonuz adam Beyazı mı bu diye soruyor XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaça aldınız hocam?
Hocam şuan bende 700TL' ye Alabiliyorum sizce alsam mı???920ye aldım maalesef arkadaşa indirimli aldım kjapdsjnmods
kral al gitsin başka şeyde kullanırsın klavye bu fiyata da bedavaHocam şuan bende 700TL' ye Alabiliyorum sizce alsam mı???
Alasım var ama ekstra indirim promosyonu gelirse 300TL ye falan almış olucam ama gelene kadar ürün kapanır falan diye korkuyorum apex'de kapandı şuan almadığıma bin pişmanım yine pişman olmak istemiyorum ama 400TL fark'da az değil
Benimki de üç gündür güncellenmiyor. Elenirim ben de yakında.aha bırı daha gıtmıs anıden ıptal edılennler var
Yok bellı degıl bı gorsel atma sansın varmıBenimki de üç gündür güncellenmiyor. Elenirim ben de yakında.
gümrükten geçtimideBeyler ne zamana kargoya verilir?
Alıntıyı görüntüle
Bu saatte nasıl girmiş ki?gümrükten geçtimide
ısleme alıp bırakıp gıtmısler galuıbaBu saatte nasıl girmiş ki?
hocam ne zaman sipariş verdin ? ben 26 sında mouse sipariş verdim hayla havaalanında gümrük için bekliyor.Beyler ne zamana kargoya verilir?
Alıntıyı görüntüle