Slaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
huano iyi diyolardı ucuzda birazişte, bilmiyorum ki ne alacağımı. anlamadığım için soruyorum.
eğer bozulan olursa yerine takmaya... yedek yani...
huano iyi diyolardı ucuzda birazişte, bilmiyorum ki ne alacağımı. anlamadığım için soruyorum.
eğer bozulan olursa yerine takmaya... yedek yani...
huano diye arattım, şöyle bir ürün çıktı. hangisi alınır bilemedim ki? hiç anlamadım...huano iyi diyolardı ucuzda biraz
outemu da iyi diyolar fiyatına göre sen youtubeden bak bi
bakıyorum da anlamıyorum işte.outemu da iyi diyolar fiyatına göre sen youtubeden bak bi
Şöyle diyim, elimde 1700tllik switchler de var 400tllik de (90tane). 400tllik olanlar ayda bi tanesi bozuluyo, 2000tllik olanlarda tık olmadı henüzen fazla 500₺ gibi...
bunun fiyatı uygun geldi de o yüzden sordum...
neticede yedek olarak alacağım.
Outemu bu uzaklaş
teşekkür ederim bilgilendirme için.Şöyle diyim, elimde 1700tllik switchler de var 400tllik de (90tane). 400tllik olanlar ayda bi tanesi bozuluyo, 2000tllik olanlarda tık olmadı henüz
Almışken 400-500tlye klavyenin switchlerinden daha kalitesi şeyler almak yerine 700-800e çıkarsan hem sıkıldığında değişebileceğin switchlerin olur, switchler tamamen değiştiriyo klavyenin karakterini. Hem de dediğin gibi yedek takılırsın.
knk adam 500tl var diyo vergisinide düşün eğer temudan alırsa outemu ve huano dan başka f/p üreten yok gibiŞöyle diyim, elimde 1700tllik switchler de var 400tllik de (90tane). 400tllik olanlar ayda bi tanesi bozuluyo, 2000tllik olanlarda tık olmadı henüz
Almışken 400-500tlye klavyenin switchlerinden daha kalitesi şeyler almak yerine 700-800e çıkarsan hem sıkıldığında değişebileceğin switchlerin olur, switchler tamamen değiştiriyo klavyenin karakterini. Hem de dediğin gibi yedek takılırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Outemu bu uzaklaş![]()
bende inst alırımBiri cümlenin sonuna kalp atar diğeri robot gibi konuşur yeter be.
Alıntıyı görüntüle
ahmed dir oAllaha emanetsin dediydi biri bana
Mmd princess, çakma ktt kanglar falan var aliexpte.knk adam 500tl var diyo vergisinide düşün eğer temudan alırsa outemu ve huano dan başka f/p üreten yok gibi
linkler için çok teşekkür ediyorum.Mmd princess, çakma ktt kanglar falan var aliexpte.
Çakma ktt kang white, iyi kalite. 480tl
mmd princess 652tl
KTT kang white 761tl
Bütçeyi az arttırıyım, klavyedeki switchlerden de daha iyi olsun dersen 2tane yeni hesaptan bundan al 45li şekilde;
AKKO cream yellow pro 880tl 90tane
Rica ederim.linkler için çok teşekkür ediyorum.
inceleyip alacağım artık...