CS yılların oyunu sade hoşuma gidiyor valoda değişik şeyler vararkadaşlar şuan iki oyunuda size göre neyinin iyi neyinin kötü olduğunu neye göre seçtiğinizi anlatarak cevabınızı yazarmısınız diz cs vs şeklinde değilde.
Valorant bana göre biraz daha farklı bir şey yaptı ve iyiki de yaptı eğer normal csgo gibi yapsaydı tutmazdi ve en önemlisi hile sistemi mükemmelarkadaşlar şuan iki oyunuda size göre neyinin iyi neyinin kötü olduğunu neye göre seçtiğinizi anlatarak cevabınızı yazarmısınız diz cs vs şeklinde değilde.
arkadaşlar şuan iki oyunuda size göre neyinin iyi neyinin kötü olduğunu neye göre seçtiğinizi anlatarak cevabınızı yazarmısınız diz cs vs şeklinde değilde.
Bence CS:GO.video sanırım cs vs valo hakkında kendi görüşünüzü yazarmısınız acaba
valorantı daha çok beğendim önceden ön yargılıydım fakat oynadığımda gördüğüm kadarıyla oldukça zevkli maçıma 1 kez hile geldi hile gelir gelmez maç iptal edildi çok güzel bir şey bu karakterler zevkli ve en önemlisi gerçekten takım oyunu oynaman lazımarkadaşlar şuan iki oyunuda size göre neyinin iyi neyinin kötü olduğunu neye göre seçtiğinizi anlatarak cevabınızı yazarmısınız diz cs vs şeklinde değilde.