Neler Yeni

CS mi Valorant mı

Valo mu CS mi

• Oy kullanan toplam üye
    37
  • Anket kapatıldı .

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
arkadaşlar şuan iki oyunuda size göre neyinin iyi neyinin kötü olduğunu neye göre seçtiğinizi anlatarak cevabınızı yazarmısınız diz cs vs şeklinde değilde.
Ben 1.5sene kadar cs oynadim ama her zaman farklı oyunlar oynamayi severim hile konusu falan değilde valorant bence daha güzel yani diğer fps oyunlarina göre farkli bir oyun ben farklılığı severim DEĞİŞİKLİK İYİDİR

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Valorant vuruş hissiyatı berbat. CS bu konuda iyi.
Valorant'ın hile sistemi efsane. CS bu konuda berbat.
Kozmetik konusunda yine Valorant önde olduğunu düşünüyorum ama fiyatları çok pahalı.
E-spor açısından bakacak olursak CS senelerin oyunu olduğu için önü daha açık ama Valorant 2-3 sene CS'yi geçecektir diye düşünüyorum.
Valorant bence iyi tarafı rank sistemi ve silahları. Silah çeşidi az ama benim çok hoşuma gidiyor.
Valorant diğer iyi tarafı CS'ye göre daha hızlı ve taktiksel olması. CS'de aimin iyise çatur çutur gir B'ye vur hepsini. Valorant'ta skiller olduğu için bunun önüne geçiyor. Adam seni görmeden adamı öldürebiliyorsun ya da yerini görebiliyorsun ya da önünü kapatabiliyorsun falan filan.
Bir de farklı karakterler olduğu için sıkmıyor. Diyorsun bugün bunu öğreneyim. Bu karakter nasılmış. Skillerini öğrenmeye çalışıyorsun ki karşıya geldiğinde ona göre hazırlıklı olasın.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
valorantı daha çok beğendim önceden ön yargılıydım fakat oynadığımda gördüğüm kadarıyla oldukça zevkli maçıma 1 kez hile geldi hile gelir gelmez maç iptal edildi çok güzel bir şey bu karakterler zevkli ve en önemlisi gerçekten takım oyunu oynaman lazım

kesinlikle rankınız nedir oynarsanız beraber oynayalım isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1.5sene kadar cs oynadim ama her zaman farklı oyunlar oynamayi severim hile konusu falan değilde valorant bence daha güzel yani diğer fps oyunlarina göre farkli bir oyun ben farklılığı severim DEĞİŞİKLİK İYİDİR

Kozmetik konusunda yine Valorant önde olduğunu düşünüyorum ama fiyatları çok pahalı.
E-spor açısından bakacak olursak CS senelerin oyunu olduğu için önü daha açık ama Valorant 2-3 sene CS'yi geçecektir diye düşünüyorum.
Valorant bence iyi tarafı rank sistemi ve silahları. Silah çeşidi az ama benim çok hoşuma gidiyor.
Valorant diğer iyi tarafı CS'ye göre daha hızlı ve taktiksel olması. CS'de aimin iyise çatur çutur gir B'ye vur hepsini. Valorant'ta skiller olduğu için bunun önüne geçiyor. Adam seni görmeden adamı öldürebiliyorsun ya da yerini görebiliyorsun ya da önünü kapatabiliyorsun falan filan.
Bir de farklı karakterler olduğu için sıkmıyor. Diyorsun bugün bunu öğreneyim. Bu karakter nasılmış. Skillerini öğrenmeye çalışıyorsun ki karşıya geldiğinde ona göre hazırlıklı olasın.

kesinlikle insanlar cs nin şuanki haliyle karşılaştırıyorlar bide cs direk böyle ççıkmadı

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
kesinlikle rankınız nedir oynarsanız beraber oynayalım isterseniz
daha yeni başladım internet kafede oynadığım için daha 5 el falan attım biraz daha geliştiğimde ve rank sistemini açtığımda oynayabiliriz

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
valorantı daha çok beğendim önceden ön yargılıydım fakat oynadığımda gördüğüm kadarıyla oldukça zevkli maçıma 1 kez hile geldi hile gelir gelmez maç iptal edildi çok güzel bir şey bu karakterler zevkli ve en önemlisi gerçekten takım oyunu oynaman lazım

dc ekleyebilirsiniz Jarvis-M#0573

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Cs:go bence ama oyun bezdirdi artık.Çok fazla hile var.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
CS:GO yu tanıyorum
Valorant biraz garip ısınamadım bir türlü
CS:GO sadece hile sistemi kötü

Top Bottom