dogukankoc
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
bluetooth mu bagladın kablolu mu arasında fark var mı eğer bluetooth ile bağlarsak önereceğin bir aparat var mı ?
bluetooth mu bagladın kablolu mu arasında fark var mı eğer bluetooth ile bağlarsak önereceğin bir aparat var mı ?
bt yi napıcan usb dongle çıkıyo içinndenbluetooth mu bagladın kablolu mu arasında fark var mı eğer bluetooth ile bağlarsak önereceğin bir aparat var mı ?
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098K3H92Z/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bunu düşünmüştüm ama fark nedir aralarında ki anlamam pek
'AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/aula-f75-mekanik-klavye-temu-920-950tl.1017456/post-9214438Beyler bunu kodlarla modlarla nasıl ucuza alabilirim? Yardımcı olur musunuz? Sistem topluyorum
Hayırlı olsun benim de bugün ulaştı siyah renkMerhabalar bugün itibariyle Aula F75 elime ulaştı sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz. Ben beyaz modelini almıştım klavye çok güzel duruyor ve bazı arkadaşlar Blue Switch geleceğini söylemişti fakat Leabog Reeper Switch var sesi muazzam güzel.
Kutu içeriğinden 1 adet kablo ve keycaps çıkartma aparatı ve 4 yedek switchle geliyor bir de koruyucu klavye kabı var bunlara ek olarak bluetooth, 2.4 GHZ, ve kablolu çalıştırmayla alakalı bir kullanma klavuzu var.
baya ıyı duruyorHayırlı olsun benim de bugün ulaştı siyah renk
Hocam sizden ricam ışıkların kapalı olduğu bir alanda rgb testi yapıp foto video atarmısınız?Hayırlı olsun benim de bugün ulaştı siyah renk
RGB modları nasıl değişiyorHocam sizden ricam ışıkların kapalı olduğu bir alanda rgb testi yapıp foto video atarmısınız?
Software'de olmalı hocam.RGB modları nasıl değişiyor
Software'de olmalı hocam.
Video çektim ama buraya yüklenmiyorSoftware'de olmalı hocam.
Klavye çok güzel ama tek sorunu yazılımı berbathayırlı olsun hocam bir sorunu var mı daha önce ulaşanlar oldu onlarda bir sıkıntı yoktu.
Youtubeye atıp link iletebilirsiniz.Video çektim ama buraya yüklenmiyor