Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

Baho242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bahadır
Merhabalar bugün itibariyle Aula F75 elime ulaştı sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz. Ben beyaz modelini almıştım klavye çok güzel duruyor ve bazı arkadaşlar Blue Switch geleceğini söylemişti fakat Leabog Reeper Switch var sesi muazzam güzel.
Kutu içeriğinden 1 adet kablo ve keycaps çıkartma aparatı ve 4 yedek switchle geliyor bir de koruyucu klavye kabı var bunlara ek olarak bluetooth, 2.4 GHZ, ve kablolu çalıştırmayla alakalı bir kullanma klavuzu var.
hocam bende alıcam
Merhabalar bugün itibariyle Aula F75 elime ulaştı sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz. Ben beyaz modelini almıştım klavye çok güzel duruyor ve bazı arkadaşlar Blue Switch geleceğini söylemişti fakat Leabog Reeper Switch var sesi muazzam güzel.
Kutu içeriğinden 1 adet kablo ve keycaps çıkartma aparatı ve 4 yedek switchle geliyor bir de koruyucu klavye kabı var bunlara ek olarak bluetooth, 2.4 GHZ, ve kablolu çalıştırmayla alakalı bir kullanma klavuzu var.
hocam temudan alsam elime ulaşırmı siz nerden aldınız

Ukhai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arslan Sarıkaya
Klavye ile ilgili aşağıdaki videoyu gördüm. RGB ayarlaması ve pil durumu vb. durumları klavye üzerinden görmeyi göstermiş.

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Mert Ketenoğlu
Merhaba. Klavyenin switchinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim

Ukhai

80+ Bronze
Merhaba. Klavyenin switchinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim
Bana gelen leebog reaper green. Size geleni öğrenmek içinde bir tane tuşu sökün ve altındaki switche bakın belli olur ama zaten hepsi aynı switch ile geliyor.

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Mert Ketenoğlu
Bana gelen leebog reaper green. Size geleni öğrenmek içinde bir tane tuşu sökün ve altındaki switche bakın belli olur ama zaten hepsi aynı switch ile geliyor.
Bendeki gri switch de markası yazmıyor

Güzel klavye satılmaz gibi çok alan oldu kablolu ak992 den geçeyim mi ilana mı koyayım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Emir
Klavye ile ilgili aşağıdaki videoyu gördüm. RGB ayarlaması ve pil durumu vb. durumları klavye üzerinden görmeyi göstermiş.
1731300438011.png
o.O2
1731300456696.png

Temu nasıl kar ediyor.Tamamen reklam amaçlı fakat tuhaf.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kerem Eldes
Top Bottom