ensareiz
80+ Silver
Mermiİyi mi kötü mü nasıl
Mermiİyi mi kötü mü nasıl
hocam bende alıcamMerhabalar bugün itibariyle Aula F75 elime ulaştı sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz. Ben beyaz modelini almıştım klavye çok güzel duruyor ve bazı arkadaşlar Blue Switch geleceğini söylemişti fakat Leabog Reeper Switch var sesi muazzam güzel.
Kutu içeriğinden 1 adet kablo ve keycaps çıkartma aparatı ve 4 yedek switchle geliyor bir de koruyucu klavye kabı var bunlara ek olarak bluetooth, 2.4 GHZ, ve kablolu çalıştırmayla alakalı bir kullanma klavuzu var.
hocam temudan alsam elime ulaşırmı siz nerden aldınızMerhabalar bugün itibariyle Aula F75 elime ulaştı sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz. Ben beyaz modelini almıştım klavye çok güzel duruyor ve bazı arkadaşlar Blue Switch geleceğini söylemişti fakat Leabog Reeper Switch var sesi muazzam güzel.
Kutu içeriğinden 1 adet kablo ve keycaps çıkartma aparatı ve 4 yedek switchle geliyor bir de koruyucu klavye kabı var bunlara ek olarak bluetooth, 2.4 GHZ, ve kablolu çalıştırmayla alakalı bir kullanma klavuzu var.
Temudan aldım hocam tabi ulaşır neden ulaşmasın.hocam bende alıcam
hocam temudan alsam elime ulaşırmı siz nerden aldınız
hocam bende alıcam
hocam temudan alsam elime ulaşırmı siz nerden aldınız
Merhaba. Klavyenin switchinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirimMerhabalar bugün itibariyle Aula F75 elime ulaştı sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz. Ben beyaz modelini almıştım klavye çok güzel duruyor ve bazı arkadaşlar Blue Switch geleceğini söylemişti fakat Leabog Reeper Switch var sesi muazzam güzel.
Bana gelen leebog reaper green. Size geleni öğrenmek içinde bir tane tuşu sökün ve altındaki switche bakın belli olur ama zaten hepsi aynı switch ile geliyor.Merhaba. Klavyenin switchinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim
Bendeki gri switch de markası yazmıyorBana gelen leebog reaper green. Size geleni öğrenmek içinde bir tane tuşu sökün ve altındaki switche bakın belli olur ama zaten hepsi aynı switch ile geliyor.
Klavye ile ilgili aşağıdaki videoyu gördüm. RGB ayarlaması ve pil durumu vb. durumları klavye üzerinden görmeyi göstermiş.
Yani neyin tribi bu anlamadım...sana bozuk geldi diye ona da mi bozuk gelecek gevsek gevsek konusma dostum
Valla tam cevap yazacaktım da gereksiz olurdu, en doğrusu buengelleyip geçtim ben bunun gibileri raporlayıp engelliyorum
errrrkek yaYani neyin tribi bu anlamadım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla tam cevap yazacaktım da gereksiz olurdu, en doğrusu bu
Üretim maliyeti satış fiyatının 3 de 1 i