Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Hocam normal mi bilmiyorum ama klavyede 1 adet tuşum şuanda çalışmıyor ya benim şanssızlığıma denk geldi ya da kronik bir sorunu var klavyenin. Çünkü diğer konularda da gördüğüm üzere kullanıcıların bazılarında aynı sorunlar var tuşları basmıyormuş.
bende delete tuşu bozuktu gönderdim klavyeyi geri iadesini yaptılar şüphen varsa desteğe yaz iade göndericem de sonra gönder. 1 hafta kadar bi sürede para iadesini yaptılar. bütçen müsaitse iadeyi beklemeden yenisini sipariş edebilirsin iadesini yapıyolar sıkıntı çıkartmıyolar sorunu varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada benim bu klavyelerin bu kadar ucuz olmasıyla alakalı fikrim üretim hatası olan bir batch olma ihtimali var çok fazla sorun yaşayan insan var ve hatalar kullanıcı kaynaklı olamayacak hatalar

Ukhai

80+ Bronze
bende delete tuşu bozuktu gönderdim klavyeyi geri iadesini yaptılar şüphen varsa desteğe yaz iade göndericem de sonra gönder. 1 hafta kadar bi sürede para iadesini yaptılar. bütçen müsaitse iadeyi beklemeden yenisini sipariş edebilirsin iadesini yapıyolar sıkıntı çıkartmıyolar sorunu varsa

Bu arada benim bu klavyelerin bu kadar ucuz olmasıyla alakalı fikrim üretim hatası olan bir batch olma ihtimali var çok fazla sorun yaşayan insan var ve hatalar kullanıcı kaynaklı olamayacak hatalar
Evet hocam çoğu kişi farkında değil ama bariz bir şekilde kronik sıkıntılı bir klavye bu yada dediğiniz gibi batch. İlk etapta sorun ortaya çıkmıyor fakat kullandıkça ortaya çıkıyor. Redditte biraz bakındım epomaker markasına hiç kimse memnun değil.
Örneğin;
1731613129459.png

Ukhai

80+ Bronze

Gümrük vergi iadesi geri verilmiyor sanırsam hocam değil mi?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
vladimiz putin
hocam bende siparis etmistim suan ucakta. eger sorunlu cikarsa iade islemi nasil oluyor?

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Gümrük vergi iadesi geri verilmiyor sanırsam hocam değil mi?
Ben iade ettiğimde kullandığım kuponu bile geri verdiler. Müşteri temsilcisine yazıp kusurlu olduğu için iade ettiğinizi belirtin

Bu arada bu klavyeyi epomaker yapmıyor bildiğim kadarıyla, izlediğim yabancı bir videoda sadece keycaplerin epomakera ait olduğunu belirtmişlerdi. Zaten klavyenin hiçbir yerinde epomaker yazmıyor fark ettiyseniz bu klavye tamamen Aula markasının üretimi.

Ukhai

80+ Bronze
Ben iade ettiğimde kullandığım kuponu bile geri verdiler. Müşteri temsilcisine yazıp kusurlu olduğu için iade ettiğinizi belirtin

Bu arada bu klavyeyi epomaker yapmıyor bildiğim kadarıyla, izlediğim yabancı bir videoda sadece keycaplerin epomakera ait olduğunu belirtmişlerdi. Zaten klavyenin hiçbir yerinde epomaker yazmıyor fark ettiyseniz bu klavye tamamen Aula markasının üretimi.
Bugün iade için temu müşteri hizmetleriyle görüştüm gümrük parasının iadesinin yapılmayacağını söyledi hocam sadece klavye parası vereceklermiş kabul ettim.
Belki yanlış biliyordur diye 2. müşteri hizmetlerine yazdım ondan da aynı cevabı aldım.

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Serhat Gül
Bugün iade için temu müşteri hizmetleriyle görüştüm gümrük parasının iadesinin yapılmayacağını söyledi hocam sadece klavye parası vereceklermiş kabul ettim.
Belki yanlış biliyordur diye 2. müşteri hizmetlerine yazdım ondan da aynı cevabı aldım.
benim mousede takılma sorunu vardı vergisiyle beraber iade ettiler

Ukhai

80+ Bronze
benim mousede takılma sorunu vardı vergisiyle beraber iade ettiler
Çok ilginç ya bir tek bana mı garezleri var anlamadım :D

Yav acaba pcbdemi sorun var yoksa lehimlerde kırılmamı
Hiç bir fikrim yok hocam içini falan da açmak istemedim direkt paketledim. Fakat bundan önce switch değişimi, driver yüklemesi, klavyeyi resetleme gibi işlemleri yaptım fakat sonuç alamadım.

Oguz...

80+ Bronze
Hayır büyük ihtimalle işini bilen biri geldi yada uğraşmak istemiyor.iadeyi sipariş kısmından iade başlatsana

Ukhai

80+ Bronze
Hayır büyük ihtimalle işini bilen biri geldi yada uğraşmak istemiyor.iadeyi sipariş kısmından iade başlatsana
İlk başlarda gümrük vergisi için onlarla görüşmem lazım zannediyordum fakat sonra dediğiniz gibi yaptım.

Top Bottom