Bugün iade için temu müşteri hizmetleriyle görüştüm gümrük parasının iadesinin yapılmayacağını söyledi hocam sadece klavye parası vereceklermiş kabul ettim.
Belki yanlış biliyordur diye 2. müşteri hizmetlerine yazdım ondan da aynı cevabı aldım.
Lehimlik degil bu batchde kronik bir hata var muhtemelen onu da ucuza elden çıkartıyorlarYav acaba pcbdemi sorun var yoksa lehimlerde kırılmamı
Bana da Aula F75 ve Aj159 Pro'nun vergisi de tam iadede vermişlerdi.Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyenin 575 tl olduğunu hesaba katarsak vergisini de verdiler ben biraz da kupon kredi bi şeyler kullanmıştım bu da kalan miktardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lehimlik degil bu batchde kronik bir hata var muhtemelen onu da ucuza elden çıkartıyorlar
Adamlar kaç tane ürün satıyor hepsinin kontrolü zor E Yooso Z11'ler de böyle olmuştu.Ürün kalite kontrolü zayıftı heralde
Satan yapmıyorki seri üretimde devamlılık için zorunlu gibi bir şeyBana da Aula F75 ve Aj159 Pro'nun vergisi de tam iadede vermişlerdi.
Adamlar kaç tane ürün satıyor hepsinin kontrolü zor E Yooso Z11'ler de böyle olmuştu.
Kronik sorunlu değil bazılarına PCB sıkıntılı gelebiliyor teknoloji şans işidir.Kronik sorunlu olmasına rağmen alınır mı yoksa şu anki klavyeme gateron switch mi alıyım
Aslında kontrol etseler bile fark etmezlerdi çünkü 3-4 günlük kullanım sonrasında ortaya çıktı bu sorun.Ürün kalite kontrolü zayıftı heralde
İade geldi mi? Ben 2-3 Kasımda yaptığım sipariş iptallerinin parasını hala alamadım.Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavyenin 575 tl olduğunu hesaba katarsak vergisini de verdiler ben biraz da kupon kredi bi şeyler kullanmıştım bu da kalan miktardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lehimlik degil bu batchde kronik bir hata var muhtemelen onu da ucuza elden çıkartıyorlar
F tuşlarıyla alt tab fln atıyorsa FN+W basılı tutunf tuşlarını nasıl aktif ediyoruz
evet dün karta yansımış , kredi kartının hareketlerine baktığında ödeme yaptığın tarihe inip orayı kotnrol et son hareketlerde gözükmüyorİade geldi mi? Ben 2-3 Kasımda yaptığım sipariş iptallerinin parasını hala alamadım.
Banka kartı ile satın aldım ben 2-3 kasımda yaptıklarım gelmedi. Diğerleri geldi hep.evet dün karta yansımış , kredi kartının hareketlerine baktığında ödeme yaptığın tarihe inip orayı kotnrol et son hareketlerde gözükmüyor