Gerci o da dogru.Aslnda uretim maliyetine degil markaya ve hizmete para verdigimiz icin pahaliÜretim maliyeti satış fiyatının 3 de 1 i
Gerci o da dogru.Aslnda uretim maliyetine degil markaya ve hizmete para verdigimiz icin pahaliÜretim maliyeti satış fiyatının 3 de 1 i
Çok fazla boşta kalan stok varmış.
hocam pil seviyesi 3 den 4 e çıkıyor kontrol edince anlamadım normal mi buGüzel duruyor hocam hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gecikme hiç yok hocam.
Çok tok bir sesi var gayet kulağa hoş geliyor. Blue kadar sesli değil red kadar sessiz değil biraz sesi var.
Hocam normal mi bilmiyorum ama klavyede 1 adet tuşum şuanda çalışmıyor ya benim şanssızlığıma denk geldi ya da kronik bir sorunu var klavyenin. Çünkü diğer konularda da gördüğüm üzere kullanıcıların bazılarında aynı sorunlar var tuşları basmıyormuş.hocam pil seviyesi 3 den 4 e çıkıyor kontrol edince anlamadım normal mi bu
Yani gerginim ben de sipariş vermiştim. Şu anki klavyemde çoğu tuş çalışmıyor 1 senedir böyle kullanıyorum, bundan kaçmak için almıştım bu klavyeyi umarım sıkıntısız gelir hangi tuş çalışmıyor sizde, switch değiştirince de mi çalışmıyorHocam normal mi bilmiyorum ama klavyede 1 adet tuşum şuanda çalışmıyor ya benim şanssızlığıma denk geldi ya da kronik bir sorunu var klavyenin. Çünkü diğer konularda da gördüğüm üzere kullanıcıların bazılarında aynı sorunlar var tuşları basmıyormuş.
Ben paketi dün açabildim çok güzel ve ağır bir klavye baya baya kaliteliYani gerginim ben de sipariş vermiştim. Şu anki klavyemde çoğu tuş çalışmıyor 1 senedir böyle kullanıyorum, bundan kaçmak için almıştım bu klavyeyi umarım sıkıntısız gelir hangi tuş çalışmıyor sizde, switch değiştirince de mi çalışmıyor
Hocam c tuşu çalışmıyor switch değiştirdim, klavyeye reset attım, driver yükledim hala aynı iade edeceğim.Yani gerginim ben de sipariş vermiştim. Şu anki klavyemde çoğu tuş çalışmıyor 1 senedir böyle kullanıyorum, bundan kaçmak için almıştım bu klavyeyi umarım sıkıntısız gelir hangi tuş çalışmıyor sizde, switch değiştirince de mi çalışmıyor
Hocam gemi ya da uçakla geldiğini nasıl anlıyoruz ya da anlıyabiliyormuyuzGüzel duruyor hocam hayırlı olsun.
Gecikme hiç yok hocam.
Çok tok bir sesi var gayet kulağa hoş geliyor. Blue kadar sesli değil red kadar sessiz değil biraz sesi var.
Uçakla geliyorsa havaalanında ayrıldı yazar takip yerinde.Hocam gemi ya da uçakla geldiğini nasıl anlıyoruz ya da anlıyabiliyormuyuz
Hocam basmayan tuşun switchini değiştirin, sorun devam edecek mi bakalım.Hocam normal mi bilmiyorum ama klavyede 1 adet tuşum şuanda çalışmıyor ya benim şanssızlığıma denk geldi ya da kronik bir sorunu var klavyenin. Çünkü diğer konularda da gördüğüm üzere kullanıcıların bazılarında aynı sorunlar var tuşları basmıyormuş.
çok geçmiş olsun hocamHocam c tuşu çalışmıyor switch değiştirdim, klavyeye reset attım, driver yükledim hala aynı iade edeceğim.
Bazı arkadaşlarda da tap tuşu çalışmıyormuş redditte biraz araştırma yaptığımda aslında çoğu kişi aynı sorunu yaşamış hatta bugün birisinin daha f11 tuşu çalışmamaya başlamış. Klavye sanırsam kronik sorunlu.
Şimdi gördüm, üzüldüm açıkçası hayırlısı olsun.Hocam c tuşu çalışmıyor switch değiştirdim, klavyeye reset attım, driver yükledim hala aynı iade edeceğim.
Bazı arkadaşlarda da tap tuşu çalışmıyormuş redditte biraz araştırma yaptığımda aslında çoğu kişi aynı sorunu yaşamış hatta bugün birisinin daha f11 tuşu çalışmamaya başlamış. Klavye sanırsam kronik sorunlu.