yerudaska
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 129
beyaz reaper siyah graywood mu?Buyrun hocam
beyaz reaper siyah graywood mu?Buyrun hocam
evet dediğiniz gibibeyaz reaper siyah graywood mu?
sizde ikiside var herhalde.evet dediğiniz gibi
Ben Kocaelideyim bu aşamadan 3 gün sonra getirdiler bana hocamne zaman gelir?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizde ikiside var herhalde.
evet hocam ikisinden de aldımsizde ikiside var herhalde.
hangisinin sesi daha guzel sizce ben beyazi sectim rgbsi cok tatli. bide ajazz aj159prom geldi gecen onla kombin olsun istedim.Ben Kocaelideyim bu aşamadan 3 gün sonra getirdiler bana hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam ikisinden de aldım
%99'dan bana denk gelmiyor aşırı şanslı olmak lazım herhalde onun için.Ula millet 28₺ almış ben vergili 706₺ aldım kendimi aşırı enayi gibi hissediyorum.
nasil ?Ula millet 28₺ almış ben vergili 706₺ aldım kendimi aşırı enayi gibi hissediyorum.
Hocam benim fikrimce beyazın sesi daha güzel çok hoşuma gittihangisinin sesi daha guzel sizce ben beyazi sectim rgbsi cok tatli. bide ajazz aj159prom geldi gecen onla kombin olsun istedim.
hayirli olsun hocam ne kadar almistiniz?Hocam benim fikrimce beyazın sesi daha güzel çok hoşuma gitti
Ben birini 827tl ye diğerini 921tl ye aldımUla millet 28₺ almış ben vergili 706₺ aldım kendimi aşırı enayi gibi hissediyorum.
teşekkür ederim hocam yazdımhayirli olsun hocam ne kadar almistiniz?
Hocam ben bunu 3 gün önce aldım kargoda gözüküyor sizce ne zaman gelir?hayirli olsun hocam ne kadar almistiniz?
Benim klavyelerin ikisi de 8-9 günde geldiHocam ben bunu 3 gün önce aldım kargoda gözüküyor sizce ne zaman gelir?