Filozof Balina
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 228
Donmasın, kasmasın yeter hocamİlerde upgrade etmeyeceksin güzel fiyat olursa yapıştır geç hocam. Oyun için pro değilsen yeterli olacaktır benim görüşüm
Donmasın, kasmasın yeter hocamİlerde upgrade etmeyeceksin güzel fiyat olursa yapıştır geç hocam. Oyun için pro değilsen yeterli olacaktır benim görüşüm
Hocam ryzen 5600 ile 4060ti bile alsan min 5yil kadar rahat kasma yapmaz sonrasında ayar düşürsun. ama önerim 7500f ile 4070s alman daha hayırlı olurDonmasın, kasmasın yeter hocam![]()
Aynen ya dediğin gibi alıcam ya da 4070 tis pc hocasını.H
Hocam ryzen 5600 ile 4060ti bile alsan min 5yil kadar rahat kasma yapmaz sonrasında ayar düşürsun. ama önerim 7500f ile 4070s alman daha hayırlı olur
Vatanda genelde sistemler bitince geri kaldırılıyor sitesinde gözükmüyor çoğuİndirim zamanı mı? Sitesine baktığımda hiç içime sinen bir sistem olmadı açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam linki bıraktım ama bizim alacağımız sistem biraz tuzlu. Sitesinde kampanyalı sistemler var oraya bir bakın istiyorsanız.
![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Dediğin gibi heves ettik yani ben kelepir fiyat gelirse kafama uyarsa 4070S e de razıyım ama daha altına inmem tabi.
Öyle ztn pro falan değiliz bi iddiamız yok karşımıza geleni gideni indiririz cs deİlerde upgrade etmeyeceksin güzel fiyat olursa yapıştır geç hocam. Oyun için pro değilsen yeterli olacaktır benim görüşüm
Soğutucuyu nasıl temin ederiz 7500F e göreizmirde misin
Gittim mağazaya indirimin i si yok web ile aynıinternetten de satış olur sadece mağaza olur mu saçmalık olur o
bence tam 11'e 11 geçe başlar indirimli sistemlerGittim mağazaya indirimin i si yok web ile aynı
ulan pinti vatan yine yaptın yapacağınıGittim mağazaya indirimin i si yok web ile aynı
Dostum link atar mısınŞuanda da 7500F / 7800XT / 32GB / 1TB sistem var 34K ama Vatan değil.
Yılbaşı akşamı geri sayım olur ya aynı onun gibi kitlendik kaldıkbilgisayar başında şaşı olduk ya