❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aulo f75 için rehber niteliğinde klavye kullanmaya başladıktan sonra yapılması gerekenleri ve sorunla karşılaşınca alternatif çözüm yollarını özetleyerek konu açacak bir babayiğit yogg mu
son 50-100 sayfayı okudum aynı soruları soran çok kişi var
Var diye hatırlıyorum öyle bir konu

Switchler ve keycapsler çok iyi hissettiriyor, kalite hissiyatı var. Sen daha iyi anlıyorsun zaten
Kanka type c kablo + switch puller zaten 300-400tl, yorum yapmaya gerek yok o yüzden :D 10tane daha alasım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kutunun üstünde horoz dövüştürmüşler gibi bir hissiyat var içimde ama ürün sağlam :D
Benim kutuyu paketlememişler gibi, fabrikada kutulu yapmışlar sanki :D Bebek gibiydi.

Bu arada bu seviye bir klavyede bu stabler var ya bedava olm bu nası stabler sıfır rattle var.

Kanka type c kablo + switch puller zaten 300-400tl, yorum yapmaya gerek yok o yüzden :D 10tane daha alasım var.

Benim kutuyu paketlememişler gibi, fabrikada kutulu yapmışlar sanki :D Bebek gibiydi.

Bu arada bu seviye bir klavyede bu stabler var ya bedava olm bu nası stabler sıfır rattle var.
o son iki kelimenin TR çevirisini alabilirmiyiz acaba :D

Ekler

• IMG_20241112_144144.jpg
    IMG_20241112_144144.jpg
    169 KB · Hit: 72
o son iki kelimenin TR çevirisini alabilirmiyiz acaba :D
Elinde başka bir klavye varsa space'e basıp bi de aula f75te bassana. Sıfır yay hissi ve titreme var aşşşırı stabil basılıyo.

4kasımda aldığım bugün geldi, 29ekimde aldığım gelmedi daha :D Kutu tertemizdi, gümrük kontrol bile etmemiş, geç knk demiş sanki :D
Bende 4 Kasım'da aldım gümrükten yeni geçti mal.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri