pancake
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
sonuç?şuan switchleri değiştirip bakıyorum driveri silerim düzelmeyecek gibi ama hayırlsıı
sonuç?şuan switchleri değiştirip bakıyorum driveri silerim düzelmeyecek gibi ama hayırlsıı
switchleri değiştirdim switchlerde sorun yok, driverida indirdim factory reset attım sonra kaldırdım halen aynı değişen bişey yoksonuç?
e tuşuna f2 atadım klavye testinde e ye bastığımda f2 olarak görüyorDriverdan farklı tuş atayıp denedin mi hiç?
f2 ye f2 atadım testte f2 görmüyor yine aynı herşeyi denedik iade yolu gözoktü gibi güzel klavye ama yapacak bir şey kalmadıswitchleri değiştirdim switchlerde sorun yok, driverida indirdim factory reset attım sonra kaldırdım halen aynı değişen bişey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e tuşuna f2 atadım klavye testinde e ye bastığımda f2 olarak görüyor
Windows modunda değilde düzelirse uğratığımıza gülerimFn W yapin
İşiniz gücünüz bu mu la sizin? Şu klavyeyi almasam bile zahmet edip şu konuya şunu yazmam adam yardım için konu açmış konuya yazdığına bakUcuz alınca böyle olur bi ton şikayet gelmeye başlamış xjbxcnvs![]()
Evet işim gücüm bu .dİşiniz gücünüz bu mu la sizin? Şu klavyeyi almasam bile zahmet edip şu konuya şunu yazmam adam yardım için konu açmış konuya yazdığına baksorun yaşayanlardan daha çok memnun olanlar var klavyeden haberin olsun.
Ortada bir sorun yok. Düzeltecek birazdan merak etme.Evet işim gücüm bu .d
Belli oluyor ne kadar boş biri olduğun.dEvet işim gücüm bu .d
hepsini denedim yine olmadıF2 tuşuna başka bir şey atadın mı? Birde bt denedin mi. En son epomakerdan firmware update i denersin
windows modundayız yine olmadıFn W yapin
İllaki düzelir sonucta teknolojik ürün bu sadece arkadaş algı yapmış .dOrtada bir sorun yok. Düzeltecek birazdan merak etme.
Hocam araya duzgun olanlari da atmışlardır şüphelenmesinler diyeİşiniz gücünüz bu mu la sizin? Şu klavyeyi almasam bile zahmet edip şu konuya şunu yazmam adam yardım için konu açmış konuya yazdığına baksorun yaşayanlardan daha çok memnun olanlar var klavyeden haberin olsun.