Aula F75 ESC F1-F12 Tuşları Bozuk

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
switchleri değiştirdim switchlerde sorun yok, driverida indirdim factory reset attım sonra kaldırdım halen aynı değişen bişey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driverdan farklı tuş atayıp denedin mi hiç?
e tuşuna f2 atadım klavye testinde e ye bastığımda f2 olarak görüyor

switchleri değiştirdim switchlerde sorun yok, driverida indirdim factory reset attım sonra kaldırdım halen aynı değişen bişey yok

e tuşuna f2 atadım klavye testinde e ye bastığımda f2 olarak görüyor
f2 ye f2 atadım testte f2 görmüyor yine aynı herşeyi denedik iade yolu gözoktü gibi güzel klavye ama yapacak bir şey kalmadı:(

Son düzenleme:
F2 tuşuna başka bir şey atadın mı? Birde bt denedin mi. En son epomakerdan firmware update i denersin

Ucuz alınca böyle olur bi ton şikayet gelmeye başlamış xjbxcnvs :D
İşiniz gücünüz bu mu la sizin? Şu klavyeyi almasam bile zahmet edip şu konuya şunu yazmam adam yardım için konu açmış konuya yazdığına bak😃 sorun yaşayanlardan daha çok memnun olanlar var klavyeden haberin olsun.

İşiniz gücünüz bu mu la sizin? Şu klavyeyi almasam bile zahmet edip şu konuya şunu yazmam adam yardım için konu açmış konuya yazdığına bak😃 sorun yaşayanlardan daha çok memnun olanlar var klavyeden haberin olsun.
Evet işim gücüm bu .d

Hocam araya duzgun olanlari da atmışlardır şüphelenmesinler diye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg