Sadece işlemci geldi !!!

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Arkadaşlar vatandan hazır sistem aldım pcnin toplanmasını istedim o şekilde sipariş verdim bugün kargo geldi ben kasa beklerken sadece işlemci geldi ekran kartı olsa normal karşılardım ama işlemci gelince garibime gitti bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yanlış göndermişlerdir. Toplanmasını istediysen hazır kurulu şekilde gelmesi gerek, sadece ekran kartı ağır olduğu için ayrı kutunun içinde yolluyorlar. Desteğe yaz gönderdikleri şeyi geri alsınlar.

O nasıl iş 🤨, hazır sistem aldınız ve sadece işlemci geldi doğru değil mi ?

O nasıl iş 🤨, hazır sistem aldınız ve sadece işlemci geldi doğru değil mi ?
Evet aynen öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır yarın arayacağım
Yanlış göndermişlerdir. Toplanmasını istediysen hazır kurulu şekilde gelmesi gerek, sadece ekran kartı ağır olduğu için ayrı kutunun içinde yolluyorlar. Desteğe yaz gönderdikleri şeyi geri alsınlar.

Arayın hocam garip bir durum. 4 adet hazır sistem almışlığım var bütün parçalar montajlı ve kutulu bir şekilde geldi hepsinde. Sadece ekran kartı montajsız gelir, bir de işlemci soğutucu.

Banada garip geldi ben pc beklerken işlemci ile karşılaştım şok oldum
Arayın hocam garip bir durum. 4 adet hazır sistem almışlığım var bütün parçalar montajlı ve kutulu bir şekilde geldi hepsinde. Sadece ekran kartı montajsız gelir, bir de işlemci soğutucu.

Kargocularin pok yemesi olmasın? Faturada ne yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,807
Üyeler
184,983
Son üye
-Arthur Morgan-
Geri