İşe Gidip gelmek için motor önerisi

450 NK Önermem, MT25 al geç o zaman dostum

450 NK Önermem, MT25 al geç o zaman dostum
Aynen öyle yapacağım. 25 modellere bakayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

naked mı lazım hocam
25 model mt25 düşünüyorum.

Motordan motora değişir ama bir şey olmaz. Ben n250yi günlük 100 km sürüyordum işe giderken. Motora baktığın sürece o da sana bakar. Ha şöyle bir durum var ben kıyamadım scooter aldım. O kadar kilometreyi işe giderken yapmaya değer mi bilmiyorum gezip tadını çıkarmak varken :)
Aslında en mantıklısı scooter ama şu an değil belki 2 yıl sonra düşünebilirim şuan gençliğimin baharında MT-25'in tadına bakalım. Aslında yapacağım km 20 olmazda kışı falan düşersek yıllık 10 - 15 olur. Dediğiniz gibi bakımlarını zamanında yaptırırsak bir sorun çekmem gibi yamaha sonuçta.

280 bin ne ya sen nereye işe gidiyon reis şehir mi değişiyon

mt 07 alın hocam limitli versiyon
ehliyet a2 kurtarar mı?

280 bin ne ya sen nereye işe gidiyon reis şehir mi değişiyon
kartal - beyoğlu yapıyorum gidiş geliş 50-60 km şehir değiştiriyormuşum gibi düşün. Bu arada motoru işe gidip gelmek için almıyorum. Akşam caddeye veya dışarı çıkıyorum işe gidip gelmek içinde kullandığım için bu şekilde yazdım.

ehliyet a2 kurtarar mı?

kartal - beyoğlu yapıyorum gidiş geliş 50-60 km şehir değiştiriyormuşum gibi düşün. Bu arada motoru işe gidip gelmek için almıyorum. Akşam caddeye veya dışarı çıkıyorum işe gidip gelmek içinde kullandığım için bu şekilde yazdım.
kurtarıyo

İşe gidip gelmek için az yakan bir scooter çok iyi olur.

İşe gidip gelmek için az yakan bir scooter çok iyi olur.
Öyle fakat dediğim gibi sadece işe git gel değil akşamları dışarı çıkarkende süreceğim. 18 yaşındayım normal olarak biraz gösteriş olsun istiyorum. MT-25 hem ses hem hız hem tork olarak beni tatmin edebileceğini düşünüyorum. 1.5 yıl sonra A ehliyeti alınca XADV alacağıma eminim ama :)

daytona ile konuştum yok dedi acaba nasıl oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri