Aynen öyle yapacağım. 25 modellere bakayım.450 NK Önermem, MT25 al geç o zaman dostum
25 model mt25 düşünüyorum.naked mı lazım hocam
Aslında en mantıklısı scooter ama şu an değil belki 2 yıl sonra düşünebilirim şuan gençliğimin baharında MT-25'in tadına bakalım. Aslında yapacağım km 20 olmazda kışı falan düşersek yıllık 10 - 15 olur. Dediğiniz gibi bakımlarını zamanında yaptırırsak bir sorun çekmem gibi yamaha sonuçta.Motordan motora değişir ama bir şey olmaz. Ben n250yi günlük 100 km sürüyordum işe giderken. Motora baktığın sürece o da sana bakar. Ha şöyle bir durum var ben kıyamadım scooter aldım. O kadar kilometreyi işe giderken yapmaya değer mi bilmiyorum gezip tadını çıkarmak varken
mt 07 alın hocam limitli versiyon25 model mt25 düşünüyorum.
ehliyet a2 kurtarar mı?mt 07 alın hocam limitli versiyon
kartal - beyoğlu yapıyorum gidiş geliş 50-60 km şehir değiştiriyormuşum gibi düşün. Bu arada motoru işe gidip gelmek için almıyorum. Akşam caddeye veya dışarı çıkıyorum işe gidip gelmek içinde kullandığım için bu şekilde yazdım.280 bin ne ya sen nereye işe gidiyon reis şehir mi değişiyon
kurtarıyoehliyet a2 kurtarar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartal - beyoğlu yapıyorum gidiş geliş 50-60 km şehir değiştiriyormuşum gibi düşün. Bu arada motoru işe gidip gelmek için almıyorum. Akşam caddeye veya dışarı çıkıyorum işe gidip gelmek içinde kullandığım için bu şekilde yazdım.
yetmıyo mt 07 55 kw a2 35 kwnasıl kurtarıyor? KW fazla değil mi?
yetmıyo mt 07 55 kw a2 35 kw
35kw kiti varnasıl kurtarıyor? KW fazla değil mi?
Öyle fakat dediğim gibi sadece işe git gel değil akşamları dışarı çıkarkende süreceğim. 18 yaşındayım normal olarak biraz gösteriş olsun istiyorum. MT-25 hem ses hem hız hem tork olarak beni tatmin edebileceğini düşünüyorum. 1.5 yıl sonra A ehliyeti alınca XADV alacağıma eminim amaİşe gidip gelmek için az yakan bir scooter çok iyi olur.
35kw kiti var
daytona ile konuştum yok dedi acaba nasıl oluyor35kw kiti var
vardır da o motora hakaret olur35kw kiti var