Yardım D-A Sistem UPS Kargo !!

Masked Sniper

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
550
Arkadaslar 26 Martta DA sistem monitör ve adaptör siparis ettim ve 2 Nisan günü kargoya verildi ancak 2 3 gündür kargo takipte bu görüntüyle karşılaşıyorum. Öngörülen teslim tarihinin 6 Nisan (yarın) olacağı yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim. Kargom elime ne zaman ulaşır?

Ekler

• Screenshot_2020-04-05-14-18-48.webp
    Screenshot_2020-04-05-14-18-48.webp
    41.8 KB · Hit: 110
Bu korona kapsamında maalesef bazı işlerde aksama oldu yapılabilecek çok bir şey yok.

Covid-19'dan mütevellit işler sekteye uğramış durumda yani siparişinizin elinize geçmesi biraz uzayabilir.

Ben de aynı sistemi sipariş verdim. Yarın gelir büyük ihtimal. Hafta sonları kargo firmaları çalışmadığı için kargo takibi güncellemiyorlar.

Bende böyle yazıyor. Anlamadığım bir biçimde önce Ankara'ya geldi sonra Konya'ya geliyor
İnternette buldum:
Buradaki “scan edilmek”ten kasıt “ürünün üstündeki barkodun taranması” ve böylece kargo şubesinde kargo edilecek ürünün girişinin yapılmış olmasıdır. Yani kargonun şubeye kabul edilmesiyle teslimat sürecinin başlatıldığı anlaşılıyor.

İnternette buldum:
Buradaki “scan edilmek”ten kasıt “ürünün üstündeki barkodun taranması” ve böylece kargo şubesinde kargo edilecek ürünün girişinin yapılmış olmasıdır. Yani kargonun şubeye kabul edilmesiyle teslimat sürecinin başlatıldığı anlaşılıyor.
Benim PC de senin PC de Pazartesi gelir inşallah

Ankara'da yaşıyorum, şehir içindeki ürünün bile elime ulaşması tam 1 hafta sürdü. Maalesef içinden geçtiğimiz zor günlerden dolayı, özellikle UPS kargo daha tedbirli ve dikkatli olduğu için gecikmeler yaşanıyor. UPS kargo güvenilir bir firmadır, yakın zamanda elinize ulaşacaktır.

Ankara'da yaşıyorum, şehir içindeki ürünün bile elime ulaşması tam 1 hafta sürdü. Maalesef içinden geçtiğimiz zor günlerden dolayı, özellikle UPS kargo daha tedbirli ve dikkatli olduğu için gecikmeler yaşanıyor. UPS kargo güvenilir bir firmadır, yakın zamanda elinize ulaşacaktır.
Şubeden gidip alabiliyor muyuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,894
Üyeler
183,356
Son üye
prometheus34
Geri