🔥İndirim 🔥🔥🔥AK820 75% Mekanik Klavye 807TL (Vergisiz)

Beyazda reaper. Siyahta greywood.
hocam bir sey sorucam bende suan aktif olarak 900tl alısverise %150 kupon iadesi kampanyası var 2 gün önce aula beyaz aldım bi tane suan kampanya varken siyahınıda almayı düsünüyorum yanına ne ekleyebilirim acaba ne önerirsiniz 900 üstüne tamamlamak icin (aynı üründen 2 tane eklenmiyor maalesef)

ben şimdi klavyeyi alıcam ama evimin dışındaki bir kargo şubesine gelmesini istiyorum nasıl oluyor bilen var mı

beyler stok bitmeden tavsiye bunu mu alalım 575 liralık olan aulayı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyeye cok ihtiyacım var mekanik kullanmadım daha önce sessiz bir şey istiyorum ne öneriyorsunuz
aula sessiz değil çok ama hotswap var değişebilirsin

hocam bir sey sorucam bende suan aktif olarak 900tl alısverise %150 kupon iadesi kampanyası var 2 gün önce aula beyaz aldım bi tane suan kampanya varken siyahınıda almayı düsünüyorum yanına ne ekleyebilirim acaba ne önerirsiniz 900 üstüne tamamlamak icin (aynı üründen 2 tane eklenmiyor maalesef)
https://share.temu.com/aIqyPKk1uPA puding keycaps

anahtarlık vesaire ekleyebilirsiniz ya da figür. Benim min sepet tutarım 410tl idi. Beyaz klavyeyi sipariş ettikten sonra 670 oldu tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

greywood olan ttc crescent dediği mi ? açıklama kısmında 4 switch vermiş greywoodu göremedim. Peki aralarında en sessizi hangisidir, şimdi msi gk50 kullanıyorum sesli switchten bıktım :D
Normalde bende Beyazın Ice Vein. Siyahın ise Crescent olduğunu sanıyordum ama klavyenin kendi konusunda Reaper ve Greywood switch çıktığını yazmışlardı.

AULA'yla alakası yok bu klavye şuan indirimde falan değil her zaman bu fiyatlara satılıyor. Hatta vergileri eklersek normalde satılan fiyattan pahalıya geliyordur

Bunların numerikli olanı yok mu ya. TKL kullanamıyorum numerik tuşlar lazım oluyor.

Geri