🔥İndirim 🔥🔥🔥AK820 75% Mekanik Klavye 807TL (Vergisiz)

Haklisin valla ekran icin alirlar bide benim aldigim mor klavye sari siyah keycaps hediyeydi 608 tl+ vergi ama ben inaniyorum aula f75 kullananlar kesin f75 vazgecmezlerdi 😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsik onemli kanka ne diyim anlatmaya gerek yok ilginc😂😂
Hocam Ama ayıp sadece ışığa göre PC mi Alınır Ekran'da Pubg/Valorant Fotoğraflı TN panel 75hz Monitör'de olacak + O bilgisayarın hiç bir zaman açamayacağı god of War Ragnarok gibi oyunlar için 20TL'lik Kol'da olacak +valorant desenli Mouse pad'de Olacak Hocam Yoksa Almam (!)

kendi sitesinden aldım indirim kodu geldi %40 olması lazım 20 dolar bugünde ptt gümrük ücretini elden aldı 400TL falan öyle almış olduk bu klavyeninde hissiyatı güzelmiş beğendim
O kod gelse de ben de alsam :D orijinal site ajazzbrand mi hocam hangisi

O kod gelse de ben de alsam :D orijinal site ajazzbrand mi hocam hangisi
burası hocam

burası hocam
Sağolun hocam

Hocam Ama ayıp sadece ışığa göre PC mi Alınır Ekran'da Pubg/Valorant Fotoğraflı TN panel 75hz Monitör'de olacak + O bilgisayarın hiç bir zaman açamayacağı god of War Ragnarok gibi oyunlar için 20TL'lik Kol'da olacak +valorant desenli Mouse pad'de Olacak Hocam Yoksa Almam (!)
Alinmaz mouse pad desenleri 75 hz monitor onemli konular bunlar garibanlari kandiriyorlar guluyoruz ama ne diyim bilemedim😂😂😂

Geri