Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
İyi almışsınız hocamAula ve ak820max 820max toplamda 1100e geldi bana
İyi almışsınız hocamAula ve ak820max 820max toplamda 1100e geldi bana
kendi sitesinden aldım indirim kodu geldi %40 olması lazım 20 dolar bugünde ptt gümrük ücretini elden aldı 400TL falan öyle almış olduk bu klavyeninde hissiyatı güzelmiş beğendimİyi almışsınız hocam
Hocam Ama ayıp sadece ışığa göre PC mi Alınır Ekran'da Pubg/Valorant Fotoğraflı TN panel 75hz Monitör'de olacak + O bilgisayarın hiç bir zaman açamayacağı god of War Ragnarok gibi oyunlar için 20TL'lik Kol'da olacak +valorant desenli Mouse pad'de Olacak Hocam Yoksa Almam (!)Haklisin valla ekran icin alirlar bide benim aldigim mor klavye sari siyah keycaps hediyeydi 608 tl+ vergi ama ben inaniyorum aula f75 kullananlar kesin f75 vazgecmezlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsik onemli kanka ne diyim anlatmaya gerek yok ilginc
O kod gelse de ben de alsam orijinal site ajazzbrand mi hocam hangisikendi sitesinden aldım indirim kodu geldi %40 olması lazım 20 dolar bugünde ptt gümrük ücretini elden aldı 400TL falan öyle almış olduk bu klavyeninde hissiyatı güzelmiş beğendim
O kod gelse de ben de alsam orijinal site ajazzbrand mi hocam hangisi
Sağolun hocamburası hocamAJAZZ Store
Established in 2009, Ajazz has gained a reputation for affordable peripherals in the gaming world. With the ambition of crafting every peripheral equipment extraordinary, we are motivated to integrate groundbreaking concepts and original aesthetics into keyboards, mouses, earphones, office sets...ajazzstore.com
ne demek hocam.Sağolun hocam
Alinmaz mouse pad desenleri 75 hz monitor onemli konular bunlar garibanlari kandiriyorlar guluyoruz ama ne diyim bilemedimHocam Ama ayıp sadece ışığa göre PC mi Alınır Ekran'da Pubg/Valorant Fotoğraflı TN panel 75hz Monitör'de olacak + O bilgisayarın hiç bir zaman açamayacağı god of War Ragnarok gibi oyunlar için 20TL'lik Kol'da olacak +valorant desenli Mouse pad'de Olacak Hocam Yoksa Almam (!)