🔥İndirim 🔥🔥🔥AK820 75% Mekanik Klavye 807TL (Vergisiz)

beyler stok bitmeden tavsiye bunu mu alalım 575 liralık olan aulayı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyeye cok ihtiyacım var mekanik kullanmadım daha önce sessiz bir şey istiyorum ne öneriyorsunuz

klavyeye cok ihtiyacım var mekanik kullanmadım daha önce sessiz bir şey istiyorum ne öneriyorsunuz
Aulayı al

F75 daha iyi fiyat olarak ve ak820 nin bu modeline kıyasla. Ama switchleri sesli. Beyazda reaper siyahta greywood v3 var. videolardan bakıp alın sesini beğendiğinizi. Olmadı ileride değiştirirsiniz switchlerini kendiniz

Kanka beyazda ice vein switch geliyor mu? yoksa reaper mi hep

F75 daha iyi fiyat olarak ve ak820 nin bu modeline kıyasla. Ama switchleri sesli. Beyazda reaper siyahta greywood v3 var. videolardan bakıp alın sesini beğendiğinizi. Olmadı ileride değiştirirsiniz switchlerini kendiniz

Kanka beyazda ice vein switch geliyor mu? yoksa reaper mi hep
ice vein gelen yok

aula f75 için renklerlere göre switchler de değişiyor mu ? Değişiyorsa switchlerin farkları ve hangi renkte hangi swtich var nereden öğrenebilirim ?

aula f75 için renklerlere göre switchler de değişiyor mu ? Değişiyorsa switchlerin farkları ve hangi renkte hangi swtich var nereden öğrenebilirim ?
Beyazda reaper. Siyahta greywood.

Misal Felicon klavyemde tuşların altından aydınlatma alıyor. Bunlar tamamen kapalı. Tuş hissiyatı gerçekten enfes. Fiyatına göre kesinlikle hak ediyor. Bu markanın nümerik tuşları dahil olan modeli var mıdır varsa onu alıp bunu öyle satarım 😬

Ekler

• IMG_20241115_180943248.jpg
    IMG_20241115_180943248.jpg
    2.4 MB · Hit: 96
  • IMG_20241115_181249692.jpg
    IMG_20241115_181249692.jpg
    1.4 MB · Hit: 92
Misal Felicon klavyemde tuşların altından aydınlatma alıyor. Bunlar tamamen kapalı. Tuş hissiyatı gerçekten enfes. Fiyatına göre kesinlikle hak ediyor. Bu markanın nümerik tuşları dahil olan modeli var mıdır varsa onu alıp bunu öyle satarım 😬
offf offf offf su tatluluga bakk benimkide gelsede bi kavussak

Çok güzel duruyor. Ben puding keycaps takıcam kendiminki gelince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri