redthecrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
hocam pro modelinde var o dediğinizBu mu aula mı? Bir de bunlarda ekran yok muydu ya?
pro olsa f75 yerine kesin alınır ama bu düz hali f75 ile yarışamaz bence
hocam pro modelinde var o dediğinizBu mu aula mı? Bir de bunlarda ekran yok muydu ya?
Aulayı albeyler stok bitmeden tavsiye bunu mu alalım 575 liralık olan aulayı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
klavyeye cok ihtiyacım var mekanik kullanmadım daha önce sessiz bir şey istiyorum ne öneriyorsunuz
F75 daha iyi fiyat olarak ve ak820 nin bu modeline kıyasla. Ama switchleri sesli. Beyazda reaper siyahta greywood v3 var. videolardan bakıp alın sesini beğendiğinizi. Olmadı ileride değiştirirsiniz switchlerini kendinizbeyler stok bitmeden tavsiye bunu mu alalım 575 liralık olan aulayı mı
klavyeye cok ihtiyacım var mekanik kullanmadım daha önce sessiz bir şey istiyorum ne öneriyorsunuz
Kanka beyazda ice vein switch geliyor mu? yoksa reaper mi hepAulayı al
ice vein gelen yokF75 daha iyi fiyat olarak ve ak820 nin bu modeline kıyasla. Ama switchleri sesli. Beyazda reaper siyahta greywood v3 var. videolardan bakıp alın sesini beğendiğinizi. Olmadı ileride değiştirirsiniz switchlerini kendiniz
Kanka beyazda ice vein switch geliyor mu? yoksa reaper mi hep
Misal Felicon klavyemde tuşların altından aydınlatma alıyor. Bunlar tamamen kapalı. Tuş hissiyatı gerçekten enfes. Fiyatına göre kesinlikle hak ediyor. Bu markanın nümerik tuşları dahil olan modeli var mıdır varsa onu alıp bunu öyle satarımAula f75![]()
offf offf offf su tatluluga bakk benimkide gelsede bi kavussakMisal Felicon klavyemde tuşların altından aydınlatma alıyor. Bunlar tamamen kapalı. Tuş hissiyatı gerçekten enfes. Fiyatına göre kesinlikle hak ediyor. Bu markanın nümerik tuşları dahil olan modeli var mıdır varsa onu alıp bunu öyle satarım![]()
Çok güzel duruyor. Ben puding keycaps takıcam kendiminki gelinceMisal Felicon klavyemde tuşların altından aydınlatma alıyor. Bunlar tamamen kapalı. Tuş hissiyatı gerçekten enfes. Fiyatına göre kesinlikle hak ediyor. Bu markanın nümerik tuşları dahil olan modeli var mıdır varsa onu alıp bunu öyle satarım![]()
Aslında bana nümerik tuşları olan normal klavye lazım ama biraz kullanıp öyle ilana koyarım.offf offf offf su tatluluga bakk benimkide gelsede bi kavussak
Kesinlikle şart (bence)Çok güzel duruyor. Ben puding keycaps takıcam kendiminki gelince