DejavuKing
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 526
tamamdır ona alışığım zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.Windows kullanıyorsan otomatik öyle oluyor zaten
tamamdır ona alışığım zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.Windows kullanıyorsan otomatik öyle oluyor zaten
Beyaz çok iyi bence.beyler beyaz var bende yedek olarak siyah mı alsam beyaz mi sizce ?
Tuşlara bakmıyorum pek zaten. Türkçe klavyeden yerlerini bildiğim için tuşların üstünde ne yazdığı pek onemli degil yani.Direk yazılım klavye diliyle yapabilirsin kısaca
Peki siyah ve beyaz arasında switch farkı yada baska herhangi bir fark var mi acaba? Ben siyah aldım. Her şeyin siyah rengini tercih ederim de genelde.Direk yazılım klavye diliyle yapabilirsin kısaca
ben aldım beyazını bugün açtım azoth vardı elimde sesi ondan daha güzel kulağa geldiHem siyah hem beyaz alan var mı
klavyenin driveri var mı?
siyahı var mıben aldım beyazını bugün açtım azoth vardı elimde sesi ondan daha güzel kulağa geldi
İkisi de var hocam buyrunHem siyah hem beyaz alan var mı
Var mı bilgisi olan?Peki siyah ve beyaz arasında switch farkı yada baska herhangi bir fark var mi acaba? Ben siyah aldım. Her şeyin siyah rengini tercih ederim de genelde.