❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam benim bazi pinler yamuk geldi ama icindeki yedek switchler yuzunden dert yasamadim, 3 tanesi yamuk pinli geldi yerine tam oturmamis sekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sey daha soylicem, 2,4ghz modundayken klavye takiliyor veya gecikmeli basiyor cozumu var midir askolar.
hangı renk senın

Beyler bir sorum olacaktı klavye elime yeni ulaştı lakin esc ile f1 arasında bir ışık var sürekli yanıp sönüyor nasıl kapatabilirim bu özelliğini ?

Arkadaşlar sağdaki Fn tuşunu Alt tuşuna çevirebiliyormuyuz? Yazılımdan yapan varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fn + Shift
Teşekkürler 10 dk dır arıyorum bulamıyordum

Arkadaşlar sağdaki Fn tuşunu Alt tuşuna çevirebiliyor muyuz? Yazılımdan yapan varmı?

Adam 70 dolara almış güncel video

nasıl begendın mı hıssıyatını :d
İlk hissiyat olarak mükemmel ötesi :D gamepower ogre red switchten geçtim bu klavyeye gayet sağlam duruyor bir tek keycapsleri saydam olsaydı tam olacaktı ama bu fiyata bunada okey yeni keycaps siparişi verdim onunla beraber daha iyi olacaktır eminim

İlk hissiyat olarak mükemmel ötesi :D gamepower ogre red switchten geçtim bu klavyeye gayet sağlam duruyor bir tek keycapsleri saydam olsaydı tam olacaktı ama bu fiyata bunada okey yeni keycaps siparişi verdim onunla beraber daha iyi olacaktır eminim
Bende ayni klavyeden gectim bu arada :D ogreyi sattim 700e

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla