Bilgisayardan Render Para Kazandırabilirmi

freelance iş yapabilirsin bir dalda yeteneğin varsa internet üzerinden satabilirsin

Kanka ben bundan 3 sene önce Cinema 4D’den render alıyordum tabii o zamanlar bilgisayarı ne kadar yoran bir şey olduğunu bilmiyordum laptopun işlemcisi alev alıyordu muhtemelen bir süre idare edebilir belki
Edemez hocam.
Render yapılmaz stok soğutucuyla.
Zarar verebilir işlemciye.
Oyun bile zor oynanıyor.

Do

Doğrudur hocam benim böyle bir deneyimim olduğu için bir süre idare edebilir diye düşünmüştüm edemezmiş demekki
Hocam şimdi şöyle.
Zaman geçtikçe parçalar güçleniyor ve güçlendiği için doğal olarak ısınıyor.
Yani o 3 yıl önce hangi işlemciyi kullanıyordunuz bilmiyorum ama yine de yüksektir o işlemciye göre.
Oyunlara göre çok daha fazla ısınıyor.
3600'de zarar verecek şekilde.

Hocam şimdi şöyle.
Yani o 3 yıl önce hangi işlemciyi kullanıyordunuz bilmiyorum ama yine de yüksektir o işlemciye göre.
Hocam laptop eskiydi biraz ama çıktığı zamanın en iyi parçalarına sahipti tam hatırlamıyorum ama şimdi

Eğer uzun vadede iyi para kazanmak istiyorsan yazılıma başlayabilirsin, aşırı iyi bir sistem gerektirmez ve ilerde işine yarayabilir.

Eğer Vega 56/64 falan kullansaydın onların mining performansı yüksek yani mining yapabilirdim ama güncel kartlarınkini bilmiyorum. :D
ethereum.png

Hocam şimdi şöyle.
3600'ün stok soğutucusuyla render yapamazsın.
Bu konuda ağrı bi şekilde yanılıyorsunuz, başarılı olduğum dönem i5 5200U, i3 7100 ve R5 2600X ile render aldığım dönemlerdi. Gerekirse CB'u kapatır gerekirse ön izlemeyi 10 FPS görür ama yine de yapabilir bu bir bahane katiyen olamaz ve olağanüstü seviyeye gelmediği sürece alıcağı render'ın işlemciye zarar vermesi gibi bir olay söz konusu dahi olamaz. @Emirhandkee @Leurox

He yapmalı hele 0'dan başlayıp? Kesinlikle hayır.

Bu konuda ağrı bi şekilde yanılıyorsunuz, başarılı olduğum dönem i5 5200U, i3 7100 ve R5 2600X ile render aldığım dönemlerdi. Gerekirse CB'u kapatır gerekirse ön izlemeyi 10 FPS görür ama yine de yapabilir bu bir bahane katiyen olamaz ve olağanüstü seviyeye gelmediği sürece alıcağı render'ın işlemciye zarar vermesi gibi bir olay söz konusu dahi olamaz. @Emirhandkee @Leurox

He yapmalı hele 0'dan başlayıp? Kesinlikle hayır.
Hayır yanılmıyorum.
O soğutucu ile hiç bir ayar vs. yapmadan kesinlikle render Y A P I L M A Z!
Oyunda bile çok ısınan bir işlemci ve sen buna render yapıyorsun.
100 dereceye kadar çıkar ve bu tehlikeli.
Zarar verebilir.

Hayır yanılmıyorum.
O soğutucu ile hiç bir ayar vs. yapmadan kesinlikle render Y A P I L M A Z!
Oyunda bile çok ısınan bir işlemci ve sen buna render yapıyorsun.
100 dereceye kadar çıkar ve bu tehlikeli.
Zarar verebilir.
Yanılıyorsun, CB'yi kapatır öyle yapar olay bu kadar basit.
Ayrıca 13" Macbooklarda 100 derece altında render yapan yok onlar nasıl yıllarca yapıyor?
Ya da düz oyun oynarken bile 95 derece olan laptoplar var. İşlemci falan zarar göremez 1990 yılında yaşamıyoruz ısınınca hani kendilerini frenleyebilirler bi de adam bütün gün render almayacak zaten hani birazcık düşün hani 10 dk 100 derece olsa ne zarar gelecek hani? İsterse 1 saat alsın yine zarar gelmeyecek xD.

Yanılıyorsun, CB'yi kapatır öyle yapar olay bu kadar basit.
Ayrıca 13" Macbooklarda 100 derece altında render yapan yok onlar nasıl yıllarca yapıyor?
Ya da düz oyun oynarken bile 95 derece olan laptoplar var. İşlemci falan zarar göremez 1990 yılında yaşamıyoruz ısınınca hani kendilerini frenleyebilirler bi de adam bütün gün render almayacak zaten hani birazcık düşün hani 10 dk 100 derece olsa ne zarar gelecek hani? İsterse 1 saat alsın yine zarar gelmeyecek xD.
10dk 100 derece sence zarar vermez mi?
CPB ayarıyla ne değişir bilemiyorum ama Stok şekilde yani bir ayarla oynamadan zarar verebilir.

Geri