❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Benimde bugün teslim edildi ancak 3K HZ'den yukarı çıkmıyor :D
o sistemle nasıl cıkmıyor la usb 3.0 a takılı benımkı sorunsuz suanlık yeni yeni test ediyorum
ilk başta kablo ile hem drıver hem mouse yazılımını güncelledım direk

o sistemle nasıl cıkmıyor la usb 3.0 a takılı benımkı sorunsuz suanlık yeni yeni test ediyorum
testi nereden yapıyorsunuz hocam

Bende direkt driver yükledim. Güncelleme attım hadi paketten çıkan kabloyu kullanayım dedim. Bir kaç test sitesinde 3.5K'dan fazla görmedi.
Bunda 7.8K gördü Garip bir durum var anlamadım :D

testi razser uygulamasında yapmanız lazım internet siteleri 4k dan yukarı çıkmıyordu razer uygulamasında sorunsuz gösteriyor arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

testi razer uygulamasında yapmanız lazım internet siteleri 4k dan yukarı çıkmıyordu razer uygulamasında sorunsuz gösteriyor arkadaşlar

Bende direkt driver yükledim. Güncelleme attım hadi paketten çıkan kabloyu kullanayım dedim. Bir kaç test sitesinde 3.5K'dan fazla görmedi.
Bunda 7.8K gördü Garip bir durum var anlamadım :D
razer uygulmasından bakman lazım

Uygulama'dan denedim yok olmuyor niyeyse
güncellemelerı yaptınmı ve ben eskı mouseuun usb slotuna taktım yani onun kabloyu cıkarıp bunun kablosunu taktım usb3.0

Kablolu güncelleme vs yazmışsınız ne oluyor o? Ben kablosuz bağlantıda bi güncelleme yaptım kabloyla da mı bişeyler yapacaz?

Kablolu güncelleme vs yazmışsınız ne oluyor o? Ben kablosuz bağlantıda bi güncelleme yaptım kabloyla da mı bişeyler yapacaz?
güncelleme yapıyoruz kablolu kablosuz farketmez

razer uygulmasından bakman lazım

güncellemelerı yaptınmı ve ben eskı mouseuun usb slotuna taktım yani onun kabloyu cıkarıp bunun kablosunu taktım usb3.0
7.8K gördüm bağlantıdaki sitede o yüzden pek kasmıyorum :)

Mesajlarda geriye gidip razer uygulamasına bir ara bakarım

testi razser uygulamasında yapmanız lazım internet siteleri 4k dan yukarı çıkmıyordu razer uygulamasında sorunsuz gösteriyor arkadaşlar

testi razer uygulamasında yapmanız lazım internet siteleri 4k dan yukarı çıkmıyordu razer uygulamasında sorunsuz gösteriyor arkadaşlar
Razer ile görmüyor bu arkadaşın attığı sitede görüyor nedense

Ekler

• 1731951773733.png
    1731951773733.png
    33.1 KB · Hit: 61

Ekler

• 1731951852300.png
    1731951852300.png
    86.8 KB · Hit: 82
Geri