🔥İndirim Thermal Grizzly Aeronaut 26gr 484 TL

5-6 yıl eskidendi. İçini açıp hala kurumayan macun gördüğüm oldu eski bir bilgisayarda. Ama markayı bilemiyoruz işte. Şimdi muhtemelen içeriği yüzünden ne kadar iyi o kadar kısa süreli gidiyor. Adamlar taş mı yesin :D
6 ay önce kuzenimin 940m'li laptopunu açtım, yaklaşık 8 yıllık. Ortası hala kurumamıştı dediğizi gibi. Ama kurumaması performansın ilk günkü gibi kaldığı anlamına mı geliyor acaba ? Sanmıyorum ama araştırmak lazım.

6 ay önce kuzenimin 940m'li laptopunu açtım, yaklaşık 8 yıllık. Ortası hala kurumamıştı dediğizi gibi. Ama kurumaması performansın ilk günkü gibi kaldığı anlamına mı geliyor acaba ? Sanmıyorum ama araştırmak lazım.
Bazıları 2 3 derece fark ediyor.

milli mx 6 yerine tercih edilebilir.
yerli nutella ye ye bitmez.

Bazıları 2 3 derece fark ediyor.
Aga dediğin gibi dikkat ederek tekrar sürdüm 13900 aldım r23ten mükemmel çalışıyor. Valorantta falan 92 derece gören laptop 71i geçmedi. Ekran akrtıda 52 derecede çalışıyodu :D

MX6 1 tur laptopta 1 tur ekran kartında denemiştim öyle bir şey yaşamadım açıkçası. Zaten genelde MX6 öneriliyor o tarz yerlerde.
maalesef laptoplarda pompout oluyor 3 tane gaming alptobum var ve 15 20 tane macun denedim mx-4 mx-6 pompout yapıyor zalmanda öyle aliexpressten zf12 macun almıştım o bile daha uzun gitti. en uzun gideni mastergel maker nano thermal girzzly di.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri