biraz daha erken yazsaydınız aula f75 temu üzeinden 1,1k ya geliyorduArkadaş yeni pc alacakmış klavye önermemi istedi bende kötü klavye önermek istemem 2k bütçesi varmış size zahmet
ya arkadaş o tarz yerlerden almak istemiyor sorun orda yoksa onu da gördüm forum dabiraz daha erken yazsaydınız aula f75 temu üzeinden 1,1k ya geliyordu
teşekkürler bakıyorumAula stok bitmeseydi onu dicektim fakat sarı siteden 1500'e aula almanızı tavsiye ederim
dostum nasıl bir klavye istiyor %75 %60 %100 mü bana sayı söylermisinya arkadaş o tarz yerlerden almak istemiyor sorun orda yoksa onu da gördüm forum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler bakıyorum
valla benim klavye şuan geliyor bence korkmasına gerek yok gelince ve eğer stok yenilenirse tecrübelerimi paylaşırım ki baya b insan var o klavyeyi alanya arkadaş o tarz yerlerden almak istemiyor sorun orda yoksa onu da gördüm forum da
teşekkürler bakıyorum
o hiç farketmez ama konteynerde kalıyor onun için rahat bir klavye olursa çok iyi olurdostum nasıl bir klavye istiyor %75 %60 %100 mü bana sayı söylermisin
farkettim çoğu kişi yararlanmış o güven sorununda biraz babasının da payı var çocuğa casper masaüstü aldıracaktı son anda kurtardım kendisinivalla benim klavye şuan geliyor bence korkmasına gerek yok gelince ve eğer stok yenilenirse tecrübelerimi paylaşırım ki baya b insan var o klavyeyi alan
eğer küçük derseo hiç farketmez ama konteynerde kalıyor onun için rahat bir klavye olursa çok iyi olur
baya sıkıntı helal olsuno hiç farketmez ama konteynerde kalıyor onun için rahat bir klavye olursa çok iyi olur
farkettim çoğu kişi yararlanmış o güven sorununda biraz babasının da payı var çocuğa casper masaüstü aldıracaktı son anda kurtardım kendisini
sahibinden üzerinden aula f75 alabilirArkadaş yeni pc alacakmış klavye önermemi istedi bende kötü klavye önermek istemem 2k bütçesi varmış size zahmet
çok sıkıntı ya o pc yi nasıl kuracak onu bile bilmiyorum klavyeler için de ayrı teşekkür ederimeğer küçük derse
f/p olarak
Redragonlara bakabilir bazı modelleri sıkıntılı ama gözden geçirebilir k530 pro vardı yüksekliğinden dolayı sattım
havit kb885l modeli var %75 lik
mekanik değil ama %100 lük bir klavye asus k1 modeli daha çok tavsiyem var bir bakın isterseniz
baya sıkıntı helal olsun
o hiç farketmez ama konteynerde kalıyor onun için rahat bir klavye olursa çok iyi olur
farkettim çoğu kişi yararlanmış o güven sorununda biraz babasının da payı var çocuğa casper masaüstü aldıracaktı son anda kurtardım kendisini