- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
Protein Shake hazirlimadamdaki lükse bak beee benim kahvem soğusa soğuk kahve oldu diye içine buz atar içerim![]()
Protein Shake hazirlimadamdaki lükse bak beee benim kahvem soğusa soğuk kahve oldu diye içine buz atar içerim![]()
Otur aşşağı 0Ben Ben
Destekliyorum bence de Engin abi olsun.Forumun ileri gelenleri her gün aktif olan birisi yalnız şüphem yok @crazyreign olur
Stereoid kullanma hocam aman diyim daha gençsinProtein Shake hazirlim![]()
Küfür etmedikten sonra sorun yok.Bu yüzden sorgulama yetimizi kaybediyoruz aman şunu desem başıma ne gelir aman bunu desem kaç dk içinde siren sesleri duyarım. Eskiden twitter da falan fikirlerimi yazardım artık sadece okuyorum yazmıyorum en fazla rtliyorum. Şu an bir şey olmadı 10 yıl sonra sen bunu dedin paat silivri insan ne yazacağını bile bilemiyor.
Reis hersey temiz. Bu naturel.Stereoid kullanma hocam aman diyim daha gençsinprotein tozu iyidir
Küfür ancak cümle kurmayı bilmeyenlerin . Fikrini ifade edemeyenlerin. Kullandığı bir yöntemdir.Küfür etmedikten sonra sorun yok.
Aynen ben günlük hayatta yakın arkadaş çevremle şakalaşmaktan başka etmiyorumKüfür ancak cümle kurmayı bilmeyenlerin . Fikrini ifade edemeyenlerin. Kullandığı bir yöntemdir.
WtcN bunu beğenmedi![]()