Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
Yaşasın rte sonunda karadenizlilerin işine yarayacak bir şey yaptı bu sene siftah var 

Fındık az oldugu için 22.5 liraYaşasın rte sonunda karadenizlilerin işine yarayacak bir şey yaptı bu sene siftah var![]()
Memlekete gidiyorum bu gece güzel gir bakım yapıyım ağaçlarımıza o zamanYaşasın rte sonunda karadenizlilerin işine yarayacak bir şey yaptı bu sene siftah var![]()
Nereye az ???? Fındık ağaçları kesildide bizim mi haberimiz yokFındık az oldugu için 22.5 lira
Aa karadenizli nereden?Memlekete gidiyorum bu gece güzel gir bakım yapıyım ağaçlarımıza o zaman
Şaka bir yana dedemin bir sürü ağacı var sene de 2 ton fındık alıyoruz ama masrafı çok fazla düşündüğünüz kadar kar edilmiyor.
Gecen seneye göre az fındık var ortalamadaNereye az ???? Fındık ağaçları kesildide bizim mi haberimiz yok
GiresunNereye az ???? Fındık ağaçları kesildide bizim mi haberimiz yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aa karadenizli nereden?
Ediliyor siz az alıyormuşsunuzMemlekete gidiyorum bu gece güzel gir bakım yapıyım ağaçlarımıza o zaman
Şaka bir yana dedemin bir sürü ağacı var sene de 2 ton fındık alıyoruz ama masrafı çok fazla düşündüğünüz kadar kar edilmiyor.
Giresun neresinden ?Giresun
Nereye az hocamm kaynak ver biz her sene aldığımızın aynısını topluyoruzGecen seneye göre az fındık var ortalamada
Açabilirsin ama temsilci olmak zorundaHer konusunda siyaset barındıran bordoberelilerden nefret edenler kulübü açılsın bence.